🔥İndirim NZXT H7 Flow 2024 3.999TL

Onur.kyr

80+
Reaksiyon skoru
85
Uzun süredir takip ettiğim bir kasa fiyatı çoğu zaman 4.5 5.5 arasında gidip geliyordu. Şu an müsait oldum ve şansıma 4'e düşmüş. Amazonda neredeyse bütün kartlara 3 taksit oluyor. Attığım model önünde 3 fanla geliyor toplam 10 fan kapasitesi var. Kendi sitesinde 3.899 benim karta taksit olmadığı için amazondan aldım.

Uzun süredir takip ettiğim bir kasa fiyatı çoğu zaman 4.5 5.5 arasında gidip geliyordu. Şu an müsait oldum ve şansıma 4'e düşmüş. Amazonda neredeyse bütün kartlara 3 taksit oluyor. Attığım model önünde 3 fanla geliyor toplam 10 fan kapasitesi var. Kendi sitesinde 3.899 benim karta taksit olmadığı için amazondan aldım.

world karta 300 world puan veriyor ona da katılın mutlaka kart varsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.idefix.com/nzxt-h7-flow...5446&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.7.3 burada da Türk telekom kuponu geçiyorsa 3.6k ya geliyor yine taksitli.

3 ön fanla geliyor yazmışlar arka fanı biz mi alıcaz

Ya bir kere de siyahını yapın! Normalde tam tersini yaparlar...
nedendir anlamadığım bir şekilde sürekli beyazları siyahlardan ucuz bu işimize gelir aslında ucuza al siyaha boya :peepo2:
örnek olarak
1776930700173.webp

1776930718434.webp

1776930744592.webp

3 ön fanla geliyor yazmışlar arka fanı biz mi alıcaz
egzoz fan takmıyorlar ekstra almak gerekiyor

bi ara bu kasayı çok beğeniyordum ancak artık gözüme güzel gelmiyor kaba uzun ve tasarımı çok basit geliyor

On numara kasadır. Saf performans odaklı pası püsürüğü şekli şukulu yok. Siyah olanını kullanıyorum. Aşırı büyük gelebilir bilginiz olsun. Bu yüzden aşırı havadar oluyor. Dört bi yanda fan imkanı var. 7900xtx le hoparlör ile yabıbaşımda rahatsız olmadana oynayabiliyorum güzel bi düzen ile.

Kasa büyük gelenlere H5 Flow öneririm. daha uygun bir boyutta. Fakat 360mm Radyatör desteklemiyor. (Ön kısımda destekliyor sadece.)

1776941588100.webp
Kasa Hava Akisi on numara gercekten de uzun bi kasa 3 fanli Gaming x trio bile kucuk kaldi kasaya ek olarak sadece ondeki 3 fanla geliyor diger 3 fani kendim aldim gorunusu cok guzel hava akisi harika sadece hava akisi cok iyi oldugu icin toz yapiyor

ek olarak yan on ust her taraf elle cikarilip takiliyor ona ragmen saglam (vidasiz)

Alıntıyı görüntüleKasa Hava Akisi on numara gercekten de uzun bi kasa 3 fanli Gaming x trio bile kucuk kaldi kasaya ek olarak sadece ondeki 3 fanla geliyor diger 3 fani kendim aldim gorunusu cok guzel hava akisi harika sadece hava akisi cok iyi oldugu icin toz yapiyor

ek olarak yan on ust her taraf elle cikarilip takiliyor ona ragmen saglam (vidasiz)
Ekstra fan maliyeti ile 5K ya geliyor. Bunu almak yerine Dynamic Flow Mini V2 almak çok daha mantıklı, soğutma performansı da daha iyi bir kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,382
Üyeler
193,019
Son üye
ESTR-139
Geri