Yardım Vatan xpg 2x24 8400mhz ram alıp çalıştırabilen var mı sisteminde??

Defaultta ramler kaç mhz görünüyor?
Hiç bilmiyorum dediğim gibi hiç çalıştıramadım ramleri default u kaç bir bilgim yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski ramleri takıp Ram ayarını auto yapmayı denedin mi 6000 vs yapmak yerine ?
Ram ayarı auto da da denedim manueş 5200 e kadar düşürdüm yinede olmadı

Hiç bilmiyorum dediğim gibi hiç çalıştıramadım ramleri default u kaç bir bilgim yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram ayarı auto da da denedim manueş 5200 e kadar düşürdüm yinede olmadı
Gün içinde kutusunu açıp deneyeyim yeni toplayacağım sisteme takacaktım direkt ama deneyim içime kurt düştü 😁

Amd toplamam eğer çalışmazsa yapacak bişey yok 😂 ultra 7 270 Plus gider beyaz ekosistem arkadan bağlantılı anakart yok ama
Ben de zaten 8400 de kullanmayacaktım 6400 bana yetiyordu cl32 de fakat rami görüyor ışıkları yanıyor ama ne bios ekranına geliyor neden montöre görüntü geliyor.

Ben de zaten 8400 de kullanmayacaktım 6400 bana yetiyordu cl32 de fakat rami görüyor ışıkları yanıyor ama ne bios ekranına geliyor neden montöre görüntü geliyor.
monitör kaynaklı olabilir mi bi keresinde ramlerde sıkıntı yaşamıştım dediğin gibi görüntü gelmiyordu servise götürdüm heriflerin monitörde tak diye görüntü geldi evde ne yaptıysam çalıştıramamıştım adamlarda ayarları düzenledikten sonra eve getirdim sorunsuzca açıldı bi şansın varsa farklı monitörde dene

monitör kaynaklı olabilir mi bi keresinde ramlerde sıkıntı yaşamıştım dediğin gibi görüntü gelmiyordu servise götürdüm heriflerin monitörde tak diye görüntü geldi evde ne yaptıysam çalıştıramamıştım adamlarda ayarları düzenledikten sonra eve getirdim sorunsuzca açıldı bi şansın varsa farklı monitörde dene
Şuan kendi ramlerimi kullanıyorum lexar ares cl32 6400mhz sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri