Yardım PCKOLİK BİNDİRİMİ 23 nisan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
968
PCKOLİK İndirim postu paylaşmış Sıcak fırsatlar kategorisinde. 1 Tane indirimli ürün göremedim. Bu insanlar veya site yöneticileri kimse akakçeye epeye girip bir bakmıyor mu? Dalga geçer gibi bide reklam vermişler. Piyasada bir ürün 50k diyelim onlar indirimli şekilde 52 53e listelemişler dalgamı geçiyorlar nedir

PCKOLİK İndirim postu paylaşmış Sıcak fırsatlar kategorisinde. 1 Tane indirimli ürün göremedim. Bu insanlar veya site yöneticileri kimse akakçeye epeye girip bir bakmıyor mu? Dalga geçer gibi bide reklam vermişler. Piyasada bir ürün 50k diyelim onlar indirimli şekilde 52 53e listelemişler dalgamı geçiyorlar nedir
Fiyatını artırıp sonra düşürüyolar tabi yersen hocam.

Arkadaşlar sakin olun foruma ilk defa bir firma reklam vermiyor. Anakart tarafında gayet mantıklı ürünler var bu arada. Bence ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Sabit konu olması çok saçma. Zaten iki tane sabit konu var, onları da hiç beğenmiyordum. Bu tamamen bir pazarlama stratejisi. Bir üründe bile indirim göremedim, ben bunu bu foruma yakıştıramadım maalesef...

Sabit konu olması çok saçma. Zaten iki tane sabit konu var, onları da hiç beğenmiyordum. Bu tamamen bir pazarlama stratejisi. Bir üründe bile indirim göremedim, ben bunu bu foruma yakıştıramadım maalesef...
Reklam olduğu için sabit zaten. Ama kampanya denecek kadar indirim yok gibi. Bu forumu kullanan çoğu kişi farkındadır herhalde indirim varmış hemen alayım demezler direkt

Reklam olduğu için sabit zaten. Ama kampanya denecek kadar indirim yok gibi. Bu forumu kullanan çoğu kişi farkındadır herhalde indirim varmış hemen alayım demezler direkt
Cidden indirim olduğu zaman reklam almalılar bence, bunu yapmak zor olabilir ama böyle olmalı diye düşünüyorum.

Pc kolik bindirimi 😂 @kyemre058 hocam ana sayfaya çıkın. Tam üstünüzde 23 nisan pckolik efsane indirimler diye bir konu var. El atın derim.

Düzeltme: bakamamıştım konuya şimdi baktım. Yetkilisi açmış konuyu. Heralde onu görünce zaten sinirlenip açtınız konuyu.

Selamlar reklam konuları "sıcak fırsat" değil "yurtiçi alışveriş"i bölümüne sabitli, sanırım bir yanlışlık oldu ekip düzeltiyor

Arkadaşlar sakin olun foruma ilk defa bir firma reklam vermiyor. Anakart tarafında gayet mantıklı ürünler var bu arada. Bence ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
Hocam intel anakartlardan anlamam ama amd olan hangi anakart mantıklı ben mi bulamadım acaba

@kyemre058 bu adam devrimci mi? Abdullah abiyi konuya getirdi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,652
Üyeler
193,102
Son üye
DoomerKebap
Geri