Tek giriş 600w kablosu yok mu ?Arkadaşlar 6+2 güç kablosunun şekilleri tam olmuyor ne yapabilirim?
O nasıl oluyor yaTek giriş 600w kablosu yok mu ?
12VHPWR tek girişten 600w verebilen yeni nesil güç kablosu kesinlikle önermiyorum ama tek çare bazı kartlara.O nasıl oluyor ya
gerçi bu kart ne ? bunda o girişe gerek yok gibi.12VHPWR tek girişten 600w verebilen yeni nesil güç kablosu kesinlikle önermiyorum ama tek çare bazı kartlara.
Soldaki CPU için. Sağdaki PCI-e. Onu takacaksın.Arkadaşlar 6+2 güç kablosunun şekilleri tam olmuyor ne yapabilirim?
Fark eder kablonun üstünde pcie yazan kabloyu takmalısınKart rtx 4060 fotoğrafı yanlış atmışım biri 4artı4 biri 6artı2 şeklinde bende 2 tane 6artı2 var hangisini takacağım fark eder mi
Hafif çıtırtı sesi gelmesi lazım o gelene kadar geçirmeye devam et yoksa kablo yanar.Fark eder kablonun üstünde pcie yazan kabloyu takmalısın
Alıntıyı görüntüle
şu şekil tırnağı yukarı bakacak şekilde takmalısın işaretlediğim kablo doğru olmayabilir üzerinde pcie yazdığına emin ol.
Kablonun neresinde pcie yazacak yazmıyor kiFark eder kablonun üstünde pcie yazan kabloyu takmalısın
Alıntıyı görüntüle
şu şekil tırnağı yukarı bakacak şekilde takmalısın işaretlediğim kablo doğru olmayabilir üzerinde pcie yazdığına emin ol.
4+4 her zaman işlemcinin girişi. 6+2 olanı takacansın. Zaten 4+4'ü zorlasanda takamazsın. Pin yapısı farklı. Pigtail olanı değilde direkt ana kablodakini tak.Kart rtx 4060 fotoğrafı yanlış atmışım biri 4artı4 biri 6artı2 şeklinde bende 2 tane 6artı2 var hangisini takacağım fark eder mi
PCI-e yazmasına gerek yok. 6+2 olan başka kablo türü yok zaten.Fark eder kablonun üstünde pcie yazan kabloyu takmalısın
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani tek kablo ile 600w kablo derken? Yeni nesil psularda zaten böyle değil mi? BEn yanma vb olmasın 8x3 dönüştürücü kullanmayım tek kablo 12pwr ile ekran kartına taakayım diye psu alcam. Doğrusu nedir.12VHPWR tek girişten 600w verebilen yeni nesil güç kablosu kesinlikle önermiyorum ama tek çare bazı kartlara.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerçi bu kart ne ? bunda o girişe gerek yok gibi.