hocam 7500x3d yerine üstüne 1000 daha koyup 9700x derim ne dersiniz?Hikayeli oyun ağırlıklı oynuyorsan 7500F gayet yeterli ama CS2 tarzı FPS oyunları yoğunlukla oynuyorsan 7500x3D çok tatlı bir seçenek olabilir.
Kanka o modelin olayı 128 bit olması, ama şöyle bir şey varki vrami 16gb olduğu halde bit i düşük olduğu için 16gb vram olmasının anlamı azalıyor. Aslında bit i ram ile gpu arasındaki yol olarak düşünebiliriz. Yol ne kadar genişse veri aktarım hızı o kadar artar.Ben yeniyim kusurua bakmayın 128 bit kötü mü daha iyisi hangisi
GDDR7 olduğu için 128 bit çok da zayıf kalmıyor ama yine de iyi diyemem.Kanka o modelin olayı 128 bit olması, ama şöyle bir şey varki vrami 16gb olduğu halde biti düşük olduğu için 16gb vram olmasının anlamı azalıyor. Aslında bit i ram ile gpu arasındaki yol olarak düşünebiliriz. Yol ne kadar genişse veri aktarım hızı o kadar artar.
Ben kendime uygun fiyata toplayabilirsem 4070 seviyesi bir sistem toplamayı planlıyorum.GDDR7 olduğu için 128 bit çok da zayıf kalmıyor ama yine de iyi diyemem.
1000 lira daha koyabilirse 9700x tabii ki daha iyi bir işlemci.hocam 7500x3d yerine üstüne 1000 daha koyup 9700x derim ne dersiniz?
Ama daha çok 1300 1500 civarı üste koyması lazım sanki.1000 lira daha koyabilirse 9700x tabii ki daha iyi bir işlemci.
Hocam kodla falan 300 500 lira düşürür ya. 1000e gelir gibi ondan dedim.1000 lira daha koyabilirse 9700x tabii ki daha iyi bir işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama daha çok 1300 1500 civarı üste koyması lazım sanki.
Usta ben valorant cs falan oyniyacam iyi derseniz direk hemen alıcamKanka o modelin olayı 128 bit olması, ama şöyle bir şey varki vrami 16gb olduğu halde bit i düşük olduğu için 16gb vram olmasının anlamı azalıyor. Aslında bit i ram ile gpu arasındaki yol olarak düşünebiliriz. Yol ne kadar genişse veri aktarım hızı o kadar artar.
1000 lira daha koyabilirse 9700x tabii ki daha iyi bir işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama daha çok 1300 1500 civarı üste
Valorant oynuyorsan ekran kartı büyük dert değil. Ayrica 5060ti kötü değil aslında ama benim aradığım degil. Al gitsin, şimdiden hayırlı olsunUsta ben valorant cs falan oyniyacam iyi derseniz direk hemen alıcam
TeşekkürlerValorant oynuyorsan ekran kartı büyük dert degil. Ayrica 5060ti kötü değil aslında ama benim aradığım degil. Al gitsin, şimdiden hayırlı olsun![]()
Rankın ne merak ettimTeşekkürler
Yav hocam sen kimsenin yazdığına takılma. 5060Ti valorantta da hayvan gibi performans veriyor hikayeli AAA oyunlardada 2k Ultrada da gayet güzel performans veriyor. Eğer valorant cs falan da oynuyosan yanına 7500x3D aldın mı %1 lowların da baya iyi duruma geçer seni aşşırı tatmin eden bir pc olur benden demesi.Usta ben valorant cs falan oyniyacam iyi derseniz direk hemen alıcam