Hafif mouse önerisi lütfen

Hocam bütçene göre istediğin özelliklerde mouselar maalesef bunların tekelinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke saçma gümrük uygulamaları kalksa da şunlara mecbur kalmasak.

Bu da ilginç bir konu buna ek olarak pazaryerlerinde de yoklar sanırım
Sadece incehesap ta varlar o da yeni başladılar zaten

Hafifliğe öncelik verdim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/6306...0-sensor-mavi-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ alınır mı kanka ?

60gr galiba çok fazla

Hocam bütçene göre istediğin özelliklerde mouselar maalesef bunların tekelinde.

Keşke saçma gümrük uygulamaları kalksa da şunlara mecbur kalmasak.
bütçe artırırım sorun yok

Scyrox GamingGenTR'de var sanırım. Onların ağırlığı size uyacaktır. Ayrıca kaplamaları da çok övülüyor. Wraith ile veya ağırlıkla probleminiz olmasa A9 Ultimate öneririm ben acayip memnunum.

Hocam 3950 sensör ve Nordic MCU var kağıt üstünde gayet güzel. Kullanıcı yorumları da güzel duruyor bence alınabilir. Tabi kullanan arkadaşların yorumları daha değerli olucaktır.

Scyrox GamingGenTR'de var sanırım. Onların ağırlığı size uyacaktır. Ayrıca kaplamaları da çok övülüyor. Wraith ile veya ağırlıkla probleminiz olmasa A9 Ultimate öneririm ben acayip memnunum.

Hocam 3950 sensör ve Nordic MCU var kağıt üstünde gayet güzel. Kullanıcı yorumları da güzel duruyor bence alınabilir. Tabi kullanan arkadaşların yorumları daha değerli olucaktır.
teşekkürler

kanka şimdi bundan 2 tane alcam kardeşimle bana çakışma durumu oluyor mu bunlarda ?

Son düzenleme:
teşekkürler

kanka şimdi bundan 2 tane alcam kardeşimle bana çakışma durumu oluyor mu bunlarda ?
Valla ne desem yalan olur hiç öyle bir deneyimim olmadı. Aynı masada iki wireless mouseu sorunsuz kullandığım oldu da aynı marka model kullanmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,677
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri