Çözüldü✓ 5070ti 9800x3d Psu önerisi

Bercesto

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba aşağıda paylaştığım sistemi satin aldim ama tabii ki sonradan jeton düştü almış olduğum psu yeterli olur mu sisteme zarar verir miyim fikirlerinizi ve önerilerinize ihtiyacim var. Diğer bileşenler hakkinda da önerilerinizi alirim. Siparişim daha ulaşmadı konuya acil netlik kazandırmam gerek. Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_1633.webp
    IMG_1633.webp
    137.3 KB · Hit: 66
Hayırlı olsun sistem gayet iyi hocam yeni psu'ya gerek yok.

Diğer konularda 1000 1250w konuşulmuş bazi konularda da 750w nasil emin olucam anlamadim. Teşekkürler
Seçmiş olduğunuz psu yeterli hocam o sistem için.İleride 5090 alma planınız varsa bilemem ama şu haliyle gayet güzel.

Uzun sure degisiklik yapmayi dusunmuyorum o sebeple tercihim bu bilesenlerden yana oldu.
Psu A+ hocam zaten epey kaliteli.Diğer parçalar da keza öyle hayırlı olsun güle güle kullanın.

Merhaba aşağıda paylaştığım sistemi satin aldim ama tabii ki sonradan jeton düştü almış olduğum psu yeterli olur mu sisteme zarar verir miyim fikirlerinizi ve önerilerinize ihtiyacim var. Diğer bileşenler hakkinda da önerilerinizi alirim. Siparişim daha ulaşmadı konuya acil netlik kazandırmam gerek. Şimdiden teşekkürler.
fazla fazla yeterli, 5080 bile beslersiniz korkmanıza gerek yok.

Neredeyse aynı sistem bileşenlerine sahibim. Msi'ın 850w psu'su var bende. 8 aydır falan kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten bileşenler, fanlar, rgbler falan hepsini toplasan 600w belki de daha düşük çeker. 850 fazla fazla yeterli. Hatta 5080 kullansanız da rahatlıkla yeter. Güle güle kullanın :)

hayırlı olsun markası filan w yerinde alma bence, bende buna benzer sistem topluyorum aşağı yukarı ram ve ekran kartı kaldı sadece remi nereden aldınız acaba

fazla fazla yeterli, 5080 bile beslersiniz korkmanıza gerek yok.

Neredeyse aynı sistem bileşenlerine sahibim. Msi'ın 850w psu'su var bende. 8 aydır falan kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten bileşenler, fanlar, rgbler falan hepsini toplasan 600w belki de daha düşük çeker. 850 fazla fazla yeterli. Hatta 5080 kullansanız da rahatlıkla yeter. Güle güle kullanın :)
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun markası filan w yerinde alma bence, bende buna benzer sistem topluyorum aşağı yukarı ram ve ekran kartı kaldı sadece remi nereden aldınız acaba
w yerinde alma ne anlama geliyor bilmiyorum hocam butun sistemi teblion dan hazirladim

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Geri