𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
Hocam dediklerinize harfi harfine katılıyorum. Zira benimde hiç kullanmadığı halde ölümüne AMD kötüleyen bir tanıdığım var. Ancak sadece şuna katılmıyorum. Bence 3 yıl içinde Nvidia yapay zeka hakkında çalışmayı bırakmassa zaten dlss4 fsr 4.1 le kıyaslanıyor. Dlss 4.5 zaten daha iyi bide Dlss 5 çıkıyor. Yapay zeka konusunda AMD nin yetişebileceğini düşünmüyorum. Ama dediğiniz kalan herşeyde haklısınız. Millet araştırmadan AMD ye sövüyor.Hocam bu nasıl bir mantık3 4 sene öncesine kadarda %95 kesim İntel işlemci kullanıyordu bu AMD kötü demek miydi? NVIDIA yıllardır rakipsiz olduğu için kemik bir müşteri kitlesine sahip ve insanları alıştığı şeylerden vazgeçirmek çok zordur. Bugün neden herkes asus msi gigabyte anakart arıyor? Sapphire colorful maxsun vs. hepsi dolu dolu anakartlar üretiyorlar ama insan MSI'ın giriş seviyesi kartına aynı parayı veriyor. Sorun yaşamıyorlar mı ondada yaşıyorlar mevzu tamamen alışkanlık. Bir kesim var ölümüne AMD kötüleyen. Siz NVIDIA kullananların sorun yaşamadığını falanmı sanıyorsunuz gidin bakın redditte bir dünya NVIDIA ekran kartı problemi konusu var. Ama ne hikmetse AMD ekran kartında aynı problem olursa AMD ALINMAZ MORUQ YHAA kafası baş gösteriyor sizin gibi arkadaşlarda. Bu sene rx9070xt ile amd yeni bir seviyeye çıktı benim gözümde. Muhtemelen önümüzdeki 3 sene içinde komple NVIDIA'yı DLSS mfg sine denk yapay zeka olaylarında yakalar. NVIDIAnın bu fiyat politikasıyla zaten günden güne eriyecek kullanıcı oranları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam zaten yeteri kadar para olsa tabii Nvidia'ya çıkılır. Ancak açıklamada aradaki farkı işlemciye vereyim mi? Yazmış. Bu durumda Nvidia saçma kalıyor. Çünkü oyun oynayacak bi adamın 10 15k fark vermesi saçma. Başka şeylere harcayabilir.AMD ekran kartları ne zaman Nvidia'yı geçer o zaman öneririm. Şu anda benim yeteri kadar param olsaydı daha fazla para veririm ve RTX 5070Ti alırdım.