PC Temizliği mi, Gaming Laptop mu?

benim islemcime uygun ne alabilirim beyler ücret konusu cok önemli degil yani uçuk fiyat olmasın tabide cooler master gibi kaliteli marka alayım bir kere alıcam sonucta ben bi ara pc ilk aldıgım haftalarda bi god of war oynayım dedim 3 yıl önceydi abi fanlar çok sesli calısıyo sırf rahatsız oldugum icin oynamayı bıraktım kule tipi sogutucu takarsam bu sorun gidermi ben sessiz calıssın istiyorum kasanın
cooler mastera hiç gerekk yok metal blok.biraz fan farkeder ama çokda mühim değil bence.

cooler mastera hiç gerekk yok metal blok.biraz fan farkeder ama çokda mühim değil bence.

hocam peki bunu taktırdıgımda daha sesli çalışırmı makine bilmiyorum cünkü

aşağıda sistem özelliklerim yazıyo ben bu sistemi haziran 2023 te aldım ozamanlar bacaklarımda fazla bi problem yoktu gaming gen magazasına 3-4 durak degistirip gidebiliyodum öyle söyliyim ancak suan tekerlekli sandalyedeyim sizlere sorum 3 yıldır PC temizlik falan yaptırmadım halyle LOL oynarken bile 85-90 derecelere kadar ısınıyo sağlam bi temizlik yaptırıp kullanmaya devammı ediyim yoksa kasayı satıp gaming laptopmu alayım parça arızası falan olursa en azından servisi evime yakın sayılır malum sıkıntımdan dolayı suan parca bozulsa pc de garantiside bitti gezip yaptıramam parcaları
Sistem güzel, büyük ihtimalle şuan alabileceğin 70-80 bin liralık laptoplarda aynı oyun performansını veriyordur. Laptopa çok gerek olur mu bilmiyorum temizlik yaptırmak yetecekse öyle yapabilirsiniz. Bir de stok fan varsa kule tipi bir şey alıp omu da taktırın daha rahat olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki bunu taktırdıgımda daha sesli çalışırmı makine bilmiyorum cünkü
Tam tersine stok fana kıyasla çok daha sessiz oluyorlar genelde.

Hukuken pcde garanti 5 yil . Kullanim omru olarak gecer. Avukatin varsa cozer zaten merak etme. Isinip kapaniyorsa servise mail at ucretsiz bakim tslrp ediyorum de red ederlerse disarda faturali yaptir tuketicii hakem heyetiyle ucreti talep et gelen mesaji da delil olarak koy
hukuken böyle bir şey yok. 5 yıl dediğin garanti değil cihazların kullanım ömrü olarak geçer ikisi aynı şey değil yanlış bilgilendirme yapıyorsun

hukuken böyle bir şey yok. 5 yıl dediğin garanti değil cihazların kullanım ömrü olarak geçer ikisi aynı şey değil yanlış bilgilendirme yapıyorsun
toplama sistem aldım ama parçaların garanti süresi 2 yıl yazıyodu

beyler benim kasa burada duruyo kedim var kablolara kasanın arkasına sürekli gittigi icin buraya koyuyorum kule tipi soğutucu takarsam yine burada kullanmaya devam etsem olurmu? sol tarafa koyabilirim ama dedigim gibi kedi var yada kedi köpek kafesi tarzı birsey yaptırıp kasayı onun icine koymam lazım

Ekler

• PC.webp
    PC.webp
    177.6 KB · Hit: 21
  • pc2.webp
    pc2.webp
    56 KB · Hit: 22
Alakasi yok kardesim kullanim omru 5 yil ise 5 yil icinde periyodik bakim vs bunkar sanaa bildirilmemisse 5 yil icinde kullanilamaz hale geldigi anda msiliyle degisim hakkin var. Otomobillerde 10 yildir misal orda da yilda bir bakim zorunlulugu var. Yoksa millet gerizekali mi 3 milyon tl versin 2 yil sonra cöpe atsin arabayi :D biraz hukuki bilginiz olsun

beyler benim kasa burada duruyo kedim var kablolara kasanın arkasına sürekli gittigi icin buraya koyuyorum kule tipi soğutucu takarsam yine burada kullanmaya devam etsem olurmu? sol tarafa koyabilirim ama dedigim gibi kedi var yada kedi köpek kafesi tarzı birsey yaptırıp kasayı onun icine koymam lazım
Kasanın önü arkası açık kalsın yeter görüntüdeki kasanın önü arkası açık gözüküyor sıkıntı olmaz o yüzden.

Kasanın önü arkası açık kalsın yeter görüntüdeki kasanın önü arkası açık gözüküyor sıkıntı olmaz o yüzden.
arkasında duvar var yan tarafında gardrop masanın arası 3-4 cm falan yani pek hava akışı yok sürekli arkada sıcak hava dönüyo sanırım

arkasında duvar var yan tarafında gardrop masanın arası 3-4 cm falan yani pek hava akışı yok sürekli arkada sıcak hava dönüyo sanırım
arkası duvara sıfırsa sıkıntı çıkabilir mesh kasa önü arkası hava alması lazım, benim ki masanın üzerinde önü arkası sağı solu boşta ama senin masanın üzerine konulmaz kasayı biraz daha öne alıp 5-10 cm daha havalandırabilirsin arkasını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri