Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

Yan yatmak da mi sorun oluyor bacaginin arasina yastik vs koy dene bi
İmkansız ölümcül ağrısı var bugün sabah kalktım Allah'a şükür hiçbir şey yok kendimi Popeyes söyleyerek ödüllendircem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun dost.
Sağolasın

10a kadar saysaydın daha iyiydi 3 erken gitmişsin
Valla direkt nakavt oldum

hiç biri kesin çözüm değil tekrarlama olasılığı var.
Flepte bile %90 başarı oranı var

ameliyat falan fıs ben asıl şu olayı istemediğim için ameliyat olmadım yok pansumanı yok direni yok başkaların yardımıyla tuvalet eksik olsun kılımla yaşarım bi 50 yıl daha
2 kere çıktım büyük abdeste ayıptır söylemesi 2 3 gün geçsin aradan çok kolay oturarak bile yaparsınız yavaş yavaş

Hocam bende doktordan geldim şimdi 5 adet bişey var dedi anlamadım benimde durum ameliyatlık sanırım

Hocam bende doktordan geldim şimdi 5 adet bişey var dedi anlamadım benimde durum ameliyatlık sanırım
5 pit deliği hocam Kanal yani bende 6 idi bu ileri seviye demek bir an önce ameliyat ol delikler çok sağa sola gitmemiş ise Primer kapama yaparlar bende öyle oldu yoksa flep yapabilirler şimdiden geçmiş olsun inanılmaz rezil bir süreç 1 ay cehennem geçiyor Allah şifa versin.

5 pit deliği hocam Kanal yani bende 6 idi bu ileri seviye demek bir an önce ameliyat ol delikler çok sağa sola gitmemiş ise Primer kapama yaparlar bende öyle oldu yoksa flep yapabilirler şimdiden geçmiş olsun inanılmaz rezil bir süreç 1 ay cehennem geçiyor Allah şifa versin.
Hocam ön takım falan nasıl ağrıyor ağrı oraya mı vuruyor yoksa yatmaktan mı geçmiş olsun tekrardan kıl dönmesi sıkıntı iş bende geçen gömülü diş çektirdim kafam kare oldu şişlikten minecraft karakteri gibi geziyordum 😃

Hocam ön takım falan nasıl ağrıyor ağrı oraya mı vuruyor yoksa yatmaktan mı geçmiş olsun tekrardan kıl dönmesi sıkıntı iş bende geçen gömülü diş çektirdim kafam kare oldu şişlikten minecraft karakteri gibi geziyordum 😃
Hocam yüz üstü yatmaktan oluyor, bunuda nasıl çözdüm ankatayım. Eve gelince iki bazayı birleştirdik arada 5 10cm boşluk kaldı bende denk getirecek şekilde yattım takımlar askıda kaldı olacak arkadaşların bilgisine çok işlerine yarar.

4 yirmiliğimide çektim gömülü idi hepsi haftalarca kafam eğik yemek yiyordum her olduğumda :kekw: üstüne aynı gün tek seferde 4 dişim çekildi bu hariç

4 yirmiliğimide çektim gömülü idi hepsi haftalarca kafam eğik yemek yiyordum her olduğumda :kekw: üstüne aynı gün tek seferde 4 dişim çekildi bu hariç
Kalktım evi turladım az önce sağlam bir noodle yapıp yedim ayaktada ölüm maçı attım biraz şimdi breaking bad 1. Sezon finali izleme vakti. Yanıma da çektim aburcuburları :D çözdüm meseleyi ya. İlk 1 haftanız cehennem ama hala gece yatması zor hangi pozisyonda kalacağınıza kadar vermek zor birde masa başında şapur şupur erik yiyen minecraft oynayan setupu pim pis eden bir kardeşiniz varsa ve kulaklık olmadığı için arkadaşları ile telefondan konuşuyorsa geçmiş olsun.

Kalktım evi turladım az önce sağlam bir noodle yapıp yedim ayaktada ölüm maçı attım biraz şimdi breaking bad 1. Sezon finali izleme vakti. Yanıma da çektim aburcuburları :D çözdüm meseleyi ya. İlk 1 haftanız cehennem ama hala gece yatması zor hangi pozisyonda kalacağınıza kadar vermek zor birde masa başında şapur şupur erik yiyen minecraft oynayan setupu pim pis eden bir kardeşiniz varsa ve kulaklık olmadığı için arkadaşları ile telefondan konuşuyorsa geçmiş olsun.
ben yatalak kalsamda bana fark etmez herhalde zaten teli elime aldığım yok arşivden kaç film çıkartır akşama kadar köklerim :D .
n setupu pim pis eden bir kardeşiniz v
cs oynayanı mevcut 18 yaşında ondan kötüsü yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,850
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri