Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

bizimki de ameliyat olunca bel altı tek uyuşturulmuştu yanındaydım dk başı kalkıyordu hiçbişi yapmadan geri geliyordu 1 hafta yatakta öyle kalmıştı :widepeepo: .
Şuan evdeyim rahat pozisyon buldum sayılır çok şükür yatıyorum dikişler alınsın ilk iş gidip popyesten ne alabilirsem yiycem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ameliyattan sonra kafein su tükettin mi 1 ay öyle kalacak
Nasıl yani su içiyorum da kafein ne için anlamadım

Şuan evdeyim rahat pozisyon buldum sayılır çok şükür yatıyorum dikişler alınsın ilk iş gidip popyesten ne alabilirsem yiycem

Nasıl yani su içiyorum da kafein ne için anlamadım
Dikişler alınsa bile rahat oturamazsın ben hastanede yatarken en az 1 litre su ve kafein tüketmesi gerekiyor dediler anesteziyi vücuttan atması için galiba hastane de yatarken gazlı içecek kahve su içiyordum

bendede kıl dönmesi var çok araştırdım amelliyat ve sonrası süreç sıkıntılı olduğu için lazer olucam 40 - 50 bin tl arası fiyatı varmış

bendede kıl dönmesi var çok araştırdım amelliyat ve sonrası süreç sıkıntılı olduğu için lazer olucam 40 - 50 bin tl arası fiyatı varmış
Lazer çok düşük ileri seviye olmayan vakalarda iş görüyor tekrar nüks etmesi olası.

Dikişler alınsa bile rahat oturamazsın ben hastanede yatarken en az 1 litre su ve kafein tüketmesi gerekiyor dediler anesteziyi vücuttan atması için galiba hastane de yatarken gazlı içecek kahve su içiyordum
Hocam dikişlerden yana sıkıntı yokta belden aşağısı diz kapağım bacağım testisler haddi hesabı yok böyle acının. Yat yat rezil oldum yüz üstü yan bile çok zor ayağa kalkıp geziniyorum tekrar yatınca haşat oluyorum tekrar

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Lazer çok düşük ileri seviye olmayan vakalarda iş görüyor tekrar nüks etmesi olası.

Hocam dikişlerden yana sıkıntı yokta belden aşağısı diz kapağım bacağım testisler haddi hesabı yok böyle acının. Yat yat rezil oldum yüz üstü yan bile çok zor ayağa kalkıp geziniyorum tekrar yatınca haşat oluyorum tekrar
Yan yatmak da mi sorun oluyor bacaginin arasina yastik vs koy dene bi

Öyle bir kral doktorum varmış ki flep yerine kemiğe kadar kazıyıp Primer kapama yapmış işi rast gelsin. Ağzıma boruyu vurdular bayıldım en fazla 3 e kadar sayabildim uyanınca direkt aklı yerinde uyandım şuan hastanede yatıyorum yüz üstü Çarşamba çıkış Ağrı sızı yok Allah şükür bitirdik..
@SeNNurki
10a kadar saysaydın daha iyiydi 3 erken gitmişsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri