Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,575
Kıl dönmesi ameliyatı olacağım bugün öğleden sonra, ailem illede komple bayıl diyor ama kafa güzelken ayılırsam bizimkiler beni bülbül gibi şakılatır fena patlarım. Belde aşağı olanda da ömür boyu Ağrı yapıyor diyor bizimkiler baş ağrısı ameliyatta nabzın yükselir zart zurt kafa allak bullak oldu.

Düzenleme: konu başlığını spinal anestezi mi yoksa genel mi sorusu idi değiştirdim, cevap ise genel anestezi, açıklıyorum.

Ameliyat öncesi bıcı bıcı yapın ve o bölgede kılları iyicene alın birde lavabo işini halletmeniz lazım 12 den sonrada bir şey yemeyin. Beni 8.30 da çağırdılar 4e kadar bekledik beni sedye üstünde 5 kişi tutar vaziyette ameliyathane koridoruna götürdüler, koridor boyu her odanın kapısı açık birinin göz birinin bacak deşiliyor ama ben korkmadım tabii. Ameliyat odasına vardığımda Hulk gibi bir abi beni altımdaki örtü yardımı ile masanın üstüne fırlattı. Üstüme verdikleri o klasikleşmiş ameliyat örtüsünü caaart diye yırtıp attı cıbıldak kaldım. Sonra yaşlı bir teyze genel mi bel altı mı? diye sordu normalde bel altı diyecektim ama gözüm iyice korkmuştu en iyisi neyse onu yapın dedim bunu der demez güzel bir hanfendi ağzıma maske dayayıp saymaya başla dedi, 2 bilemedin 3 saniyeye Mozart oldum ne oldu bitti hatırlamıyorum.

Sizi ameliyat sonrası 2 3 gün hastanede yatıracaklar kendinize saygınız varsa genel anestezi isteyin çünkü size taktıkları serum nedeni ile günde 10 kere dolu dolu çişe çıkıyorsunuz. Spinal anestezi sonrası mesane kasları zor gevşiyor idrar rezillik olabilir. Yatarken ördeğe işemek imkansız mecbur ayağa kalkmanız lazım beni 3 hemşire tutup sabitleyip kaldırıldı ama sonrasını çözdüm bir kişi olsa yeter, çubuk yutmuş gibi dimdik durun belden aşağısı yataktan çıkınca şınav çeker gibi kendinizi kaldırın ve anneniz babanız ayağınızı kim tutuyorsa aşağı çeksin. Bu arada ameliyat yerinin zerre ağrısı yok ama bunu olacak arkadaşlar bilsin testisler size cehennemi yaşatacak. Yüz üstü yatmanız lazım ilk 3 gün bu yüzden testisler de öyle bir baskı şişme oluyor ki patlayacak sanıyorsunuz. İlk günler ayakta durmakta yan yatmakta dikişlere baskı yapıyor ilk 3 gün idare edin işte. Bugün taburcu oldum işi rast gelsin gene Hulk abi ile güzel bir hanfendi geldi ve beni başka bir sedyeye fırlatıp hastaneden çıkarmak üzere güzel bir tura çıkardı hastaneden çıkınca arabamız direkt karşıdaydı gene aynı çubuk yutmuş gibi arka koltuğa yüz üstü yattım. Şimdi eve geldim bunu yazıyorum iki bazayı birleştirdim yüz üstü yatarken ön takımlar serbest arada boşluk olduğundan. Daha büyük abdeste hiç çıkamadık inşaallah dikişler patlamaz serum var diye hiç yemek yemedim zaten yiyemezsiniz un çorbası veriyorlar hastanede rezil ötesi. Ben gene Primer kapama tekniği ile oldum Allah'a şükür flep olacak arkadaşlara geçmiş olsun onların işi çok daha zor.

Son düzenleme:
Ula toplasan 2 konu açtım fazla mesaj geliyorki gündemde kalıyor ben ne yapayım göt gidecek benim sen daha fırça cekiyon
kanka doğrudur üstte kalıyodu geçmiş olsun şimdiden dayım da oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da fentanil vermişlerdi ona hiç ağrı hissetmemiş sen yine de doktora sor en ağrısız en tercih edilen yöntem neyse öyle yap

kanka doğrudur üstte kalıyodu geçmiş olsun şimdiden dayım da oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da fentanil vermişlerdi ona hiç ağrı hissetmemiş sen yine de doktora sor en ağrısız en tercih edilen yöntem neyse öyle yap
Yaklaşık 10 dakika sonra.. delik deşik edecekler.. zaman geldi, doktor bel altı uyuşturup yaparım ben diyor hadi bismillah.

Yaklaşık 10 dakika sonra.. delik deşik edecekler.. zaman geldi, doktor bel altı uyuşturup yaparım ben diyor hadi bismillah.
Oğlum dünyanın sonu değil la bak benim iki kolum da kırıldı ikisinde de 100 gram platin var kıl dönmesi dediğin ne ki? Hiç abartılacak bir ameliyat değil bence Sadece biraz dikkat edeceksin, geçip gidecek.

Oğlum dünyanın sonu değil la bak benim iki kolum da kırıldı ikisinde de 100 gram platin var kıl dönmesi dediğin ne ki? Hiç abartılacak bir ameliyat değil bence Sadece biraz dikkat edeceksin, geçip gidecek.
Hocam abartmıyorum dalgasındayım işin, benimde olabilecek en ağır seviye ama aklınızdaki kıl dönmesi değil 2 ay ayakta lavoboya çıkacağım limberg Flep tekniği:D Allah büyük bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız.

Naptın kestirdin mi merak ettim şimdi

Geçmiş olsun kral noldu iyi geçti umarım belki hala ameliyatdasındır umarım iyi geçer

Naptın kestirdin mi merak ettim şimdi
Geçmiş olsun kral noldu iyi geçti umarım belki hala ameliyatdasındır umarım iyi geçer
Öyle bir kral doktorum varmış ki flep yerine kemiğe kadar kazıyıp Primer kapama yapmış işi rast gelsin. Ağzıma boruyu vurdular bayıldım en fazla 3 e kadar sayabildim uyanınca direkt aklı yerinde uyandım şuan hastanede yatıyorum yüz üstü Çarşamba çıkış Ağrı sızı yok Allah şükür bitirdik..
@SeNNurki

Öyle bir kral doktorum varmış ki flep yerine kemiğe kadar kazıyıp Primer kapama yapmış işi rast gelsin. Ağzıma boruyu vurdular bayıldım en fazla 3 e kadar sayabildim uyanınca direkt aklı yerinde uyandım şuan hastanede yatıyorum yüz üstü Çarşamba çıkış Ağrı sızı yok Allah şükür bitirdik..
@SeNNurki
Geçmiş olsun hocam tez zamanda çıkın.

Geri