Çözüldü✓ Sisteme Uygun Ram Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve yeni nesil sistem olduğu için DDR 5 ram almam gerekiyor. Fiyatlara bakınca neredeyse alacağım xfx 9070 xt ekran kartıyla yarışıyor :d. bundan ötürü buraya danışmak istedim.
Aklımda Lexar 2x16 6000 MHz cl 36 ram var ve ikinci seçenek olarak Corsair vengeance 2x16 6000 MHz cl 36 ram düşünüyorum. Corsair'ı biliyorum ama Lexar'ı sadece internetten gördüğüm kadarıyla fikir sahibiyim, satın alıp kullanan oldu mu? geri dönüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
(Alacağım parçalar: MSI MAG B650 GAMING WIFI, RYZEN 7 7800X3D, XFX 9070 XT.)

Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve yeni nesil sistem olduğu için DDR 5 ram almam gerekiyor. Fiyatlara bakınca neredeyse alacağım xfx 9070 xt ekran kartıyla yarışıyor :d. bundan ötürü buraya danışmak istedim.
Aklımda Lexar 2x16 6000 MHz cl 36 ram var ve ikinci seçenek olarak Corsair vengeance 2x16 6000 MHz cl 36 ram düşünüyorum. Corsair'ı biliyorum ama Lexar'ı sadece internetten gördüğüm kadarıyla fikir sahibiyim, satın alıp kullanan oldu mu? geri dönüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
6000 CL36 ram alma hocam bu daha iyi https://www.gamer.gen.tr/goodram-32...siyah-dual-kit-ram_u35749?ref=akakce&v=1.83.7
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ramin markası çok önemli değil içindeki modüller önemli.

Marka önemli değil bellek kontrolcüsü önemli
O yüzden arkadaşın söylediği ram daha mantıklı sadece biraz zayıf soğutması var ram kitleri çok ısınmıyor stok halde sorun olmaz

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Son düzenleme:
23kya48gb var puhaahaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bir daha Ürün önerecekseniz ikinci eline bakıpta önerin derim Boş bilgi kirliliği Yaşanmasın
Hocam niye bu kadar sinirlendin la. 2.el almak istemeyenler olabilir. Gülücüğü dalga için kötü niyetle atmadım. Cidden attım.

Burada sana bir lafım yok Arkadaşın Çok kez hatasını gördümUyarı niteliğindeBu mesajı yazdım
Bilmiyorum hocam. Normalde bu arkadaş güzel önerilerde öneriyor. O yüzden seviyorum kendisini. Ama tabii senin fikrine saygı duyarım. Burda önerdiği şeyi beğenmemiş olabilirsin.

Geri