Ben kullanıyorum airi aşırı ağır değil mouseAS R5 ultra dan daha mı iyi sizce
Hocam mouse pad bütçe ne kadar3 gündür mouse / Mousepad bakıyorum yenileyeyim dedim ama sıkıntı bastı resmen![]()
Benim kullandığım mouse pad olan wraith spirit of aim i alın derim eğer FPS oyunları oynuyorsanız en ideal seçenekMac 2.5k hocam
Bakın birde ideal ağırlık nedir sizin istediğiniz mousedaTamamdır hocam bir bakayim hemen
Dediğim gibi benim mouse tüy gibi elimi yormuyor birde piyasadaki en iyi sensör ve mcuya sahip olması onun daha iyi bir mouse olmasını sağlıyorHocam valla mevcut mouse um 55 gr ben şuan ultra light bir ürün deneyimlemek istiyorum açıkçası o nedenle arayıştayım
Dediğim gibi benim mouse tüy gibi elimi yormuyor birde piyasadaki en iyi sensör ve mcuya sahip olması onun daha iyi bir mouse olmasını sağlıyor
Dhjsjdksjs oraya girmeyin derim delikli mouselar Hic iyi olmuyor bana göreDelikli Carbon magnezyum tribine girdim ama iyice karıştı kafam
Abi mouseye baktım ben görünüşünü beğendim alsaydım siyah olanını alırdım. Onun dışında PixArt PAW3950MAX sensör kullanıyor yanlışım varsa düzeltin lütfen. Piyasadaki en iyi sensörlerden biri yada en iyi sensörü.
Ek olarak karbonfiber mouse. 39 Gram baya hafif. Bende atk a9 var 52 gr bu kadar hafif hissettiriyorsa 39 gram ın tadı nasıldır merak ettim açıkçası.
Birde yaz aylarında elin çok terliyorsa bence bakılmalı diye düşünüyorum. Daha önce attack shark kullanmadım sadece genel yorumumu yaptım
Senin için ai ye de sordum
Kısa net söyleyeyim: Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K fiyatına göre aşırı güçlü ama kusursuz değil.
Aşırı hafif (≈39g) → piyasadaki en hafif mouse’lardan biri fakat
- Batarya ortalama
→ çok uzun gitmiyor (özellikle 8K’da hızlı bitirir)- 8K her zaman gerekli değil
→ çoğu kişi 1K–2K kullanıyor zatenMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak arkadaşın attığı model de iyi bir model ona da bakmanı tavsiye ederim.
Delikli mouselarda ciddi tozlanma yaşanıyor sürekli temizliğini yapmıyorsanız. Magnezyum kasalı mouselarda eldeki terden ötürü korozyon riski oluyor. Karbon magnezyum falan hikaye bunların hepsini kullandım. Hafiflik konusunda ise bir yerden sonra çok hafif olması da sıkıntı yaratıyor.Delikli Carbon magnezyum tribine girdim ama iyice karıştı kafam