Vingopro Wpc80 Whey Protein 27.13TL/Servis (ENES10)

+1, citrülin malat almıştım. Citrülin malat ekşi olur. Camasır suyu kokusu olan ve tadı ekşi olmayan bir şey gelmişti. İadede almadılar.
konudan bağımsız citrulin malat ne pis bir şeydi ya spor öncesi ağızıma döküp su içiyordum şok etkisi yapıyordu. (sporu bıraktım)

konudan bağımsız citrulin malat ne pis bir şeydi ya spor öncesi ağızıma döküp su içiyordum şok etkisi yapıyordu. (sporu bıraktım)
ben hiq sitrülin kullandım tadı ekşi ondan yapıyordu biraz ama iyi pump yapıyor etkili baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fazla içince mideyi mahvediyordu sporu yarıda bıraktırıyordu xd
ölçek 1 gr genelde bi ara 3-4 ölçek aldıydıum tuvalette aldım soluğu o.O2

Sektörde olan bir markanın imalathanesinde çalışmış biri olarak hiq bigjoy animaljoy hardline ocean bunları alın kaliteli diye değil cidden hijyen ve içerik konusunda dediği gibi olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yabancı markaların fiyatlarına ve bizimkilere bakın anlarsınız
protein ocean big joy suplementler fln alın içinde az da olsa var
Fiyatlik durum değil wpc 80 kilo fiyatı 580tl idi şubatta ucuz olması normal

Son düzenleme:
İlk protein tozumu Swiss nutritiondan almıştım onları bitirince kaliteli bişey deneyeyim diyip Optimum aldım. Aradaki kıvam farkı inanılmaz farklı. Muhtemelen optimumdan önce un gibi bişey shake yapıp içiyodum Allah affetsin.

3-5 adam gibi markadan alın onun dışında hem cöpe para atmış olursunuz hemde sağlığınızı riske atarsınız.

Ssn nasıl acaba almak istiyorum bende

ben bunu tavsiye ederim hocam çevremdeki herkes çok memnun en uygun varyasyonuda bu glutaminesiz 3800 lira

ben bunu tavsiye ederim hocam çevremdeki herkes çok memnun en uygun varyasyonuda bu glutaminesiz 3800 lira
Bütçeyi çok aşıyor hocam daha bca cla keratin lcarnitin alacağım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,910
Üyeler
192,827
Son üye
0Murat0
Geri