MSI GeForce RTX 5090 LIGHTNING Z 200K İNDİRİM!!!

fiyatı görünce bizim panik şekli

Alan var mı denemek için belki gönderirler diye?

Amazondan Asus Astral 5090 aldim gondermediler, bunu da yuksek ihtimal gondermezlerdi

Amazondan Asus Astral 5090 aldim gondermediler, bunu da yuksek ihtimal gondermezlerdi
kaç k'dan aldın hocam ve amazon depodan mı aldın? 4 Nisan'da bi düşmüştü 99,999,999 TL'ye depoya

kaç k'dan aldın hocam ve amazon depodan mı aldın? 4 Nisan'da bi düşmüştü 99,999,999 TL'ye depoya
yok Amazon depo degildi, 0 urundu. Ama satici baska olunca Amazon kargo takip kodu olustursa dahi satici kargoya teslim etmeyebiliyor.

Depo değildi o reis 3. parti bir satıcıydı Amazon'da. Depoda minimum 112k gördü benim bildiğim.

Ben THH' ye giderdim şahsen senin yerinde olsam hocam.
satici Amazon olsaydi gonderirlerdi sanirim bir sekilde. Amazon kullandigim rami bedavaya veren firma:)

THH icin ugrasmadim fiyat farki fazla, THH onaylasa dahi is mahkemeye gidebilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu dışı ama ne diye iptal etmişlerdi hocam ve kaça almıştınız?
fiyat farkindan dolayi gerci mazeretleri baskaydi, urun hasarli vs. diye ama nedeni belli tabi. Satici baska olunca Amazon devreye girmedi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri