Oyun hareket ederken pikseller kötüleşiyor

akifbey

80+
Reaksiyon skoru
0
gpu rx 6900 xt monitör asus 27 inch 260 hz 2 k herhangi bi oyuna girdiğimde ekranımı bi yere çevirdiğimde veya hareket eden her şey böyle pikselleri bi garipleşiyor durunca düzeliyor aşırı rahatsız edici bi durum yardımcı olun lütfen driverler güncel normal kullanımda sorun olmuyor bozuk bi parçammı var ne yapmam gerekli bu durumda foto atsamda belli olmuyor kamerada

yok dediğim gibi tüm oyunlarda oluyo yeni indirdiğim oyunda bile ayrıca şu anda öyle bi ayarı bulamıyorum ayarlar menüsünde
Türkçeyse Kenar Yumuşatma diye geçer ingilizceyse Anti Aliasing. Seçenek olarak MSAA,FXAA,TAA,SSAA falan yazar. FSR'da FidelityFX Super Resolution diye geçer

rodeon ayarlarından rodeon boostu kapatıp birde öyle dener misin

csde msaa 2x ve ya 4x olcak. FSR kapalı olacak
hocam bu oyun içi bi problemmi battlefield 1 girdim hiç bi problem yok kenar yumuşatma oyunuma etki etmiyodu a plague tale de başta ediyodu ama pencere modunu değiştim düzeldi lol de çözünürlüğü düşürdüm bi şekilde kapandı oda tam kapanmadı gerçi her neyse dediklerinizi yaptım ama hala düzelmedi

Blurlanıyor. Monitor response time yavaş olabilir,

Ayrıca dlss fsrlarda bulanıklık yapar hareket ederken. Tek yol native oynamak

Blurlanıyor. Monitor response time yavaş olabilir,

Ayrıca dlss fsrlarda bulanıklık yapar hareket ederken. Tek yol native oynamak
Hocam fsr kapalı amd settingsden de kapatıyorum oyundanda native alayım birde ve response time ı ne yapmam gerekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,534
Üyeler
193,074
Son üye
Adem uysal
Geri