Yardım Termalright phantom spirit sıcaklik

simyuta.

80+
Reaksiyon skoru
7
merhaba arkadaşlar forumda daha önceden bu konuyu açmıstım r5 7500f ı termalright phantom sprıt yeterince soğutamıyor diye bu gun am5 frame ve eksradan bir tane daha fan ekledim termal macun değişiminide kutudan cıkan tf7 ile sağladım ama sıcaklık değerlerinde sanki hiçbir etki sağlamadı yardımlarınızı bekliyorum
1777052555207.webp
1777052574749.webp

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-24 at 20.55.42.webp
    WhatsApp Image 2026-04-24 at 20.55.42.webp
    143 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Yarışmıyom ki bilgi vermek istedim
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar söylediklerimizi değerlendireceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar termal macun yeniledim işlemciye am5 Frame taktım oda yetmedi phantom spirit e bı fan daha taktım sonuc yine aynı 85 derecede test sonuçlarını ekliyorum

Hocam soğutucunun fan montajında sorun yok dimi yani ters falan değiller? Birde pbo veya herhangi bir Bios ayarı yaptıysanız etki eder. Bios pilini sökün sıfırlayın bi bence. Ramleri expo açmayı unutmayın sıfırlarsanız

hocam fanlar ters olabilir mi yani hani egzoz havayı dışarı atmak için ya bu fanlar da havayı dışarı atmak yerine ters yöne doğru mu atıyor ? önden bir foto alabilir miyim
ekledim hocam

Hocam soğutucunun fan montajında sorun yok dimi yani ters falan değiller? Birde pbo veya herhangi bir Bios ayarı yaptıysanız etki eder. Bios pilini sökün sıfırlayın bi bence. Ramleri expo açmayı unutmayın sıfırlarsanız
ekledim hocam

hocam fanlar ters olabilir mi yani hani egzoz havayı dışarı atmak için ya bu fanlar da havayı dışarı atmak yerine ters yöne doğru mu atıyor ? önden bir foto alabilir miyim
Fanlar önden çekilen havayı arkadaki tek fana gönderiyor hocam

Geri