Yardım Samsung s25 ıle xiaomi 15T pro arasında kaldım

E hocam sen zaten xiaomiyi beğenmişsin hangisi kafana yatıyorsa onu al hayırlı olsun.
bende xioami 15 alıcağım yurtdışı olduğu için alıyorum para fazla olsa büyük ihtimalle samsung alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaydı kuydu var bırde onun o aksyona gıremye gerek varmı aynı paraya gelmesın hemen hemen
server kaydı ile sorunsuz kullanılıyor o da 3k falan yurtdışı istemiyorsanız s25+ almak daha mantıklı olabilir

bende xioami 15 alıcağım yurtdışı olduğu için alıyorum para fazla olsa büyük ihtimalle samsung alırdım

server kaydı ile sorunsuz kullanılıyor o da 3k falan yurtdışı istemiyorsanız s25+ almak daha mantıklı olabilir
yurt dışına guvenemıyorum ya server kaydı nasıl oluyor

doğru dıyo olabılırsın ama 15 t de sağlam foto çekıyo gorunuşe bakılırsa ondan sebep s25 e ısınamıyorum bı

kamera fark edıyormu s25 plus da
s25+ biraz da olsa daha iyi kamerada diğer modele göre. sadece kamera olarak değerlendirme yapmanı önermem

Kamerada 15t pro daha iyi
Pil 15t pro daha iyi

Samsungun ekranı daha iyi
Samsungun işlemcisi daha iyi
Samsungun yazılımı daha iyi ve daha fazla güncelleme alıcak

15t pro biraz daha hantal 6.83 inç bana göre fazla büyük

xioami alıcaksan yurtdışı alıcaksın bence onun dışında ben yurtiçi almam
Ekran 15t pro daha iyi

Hocam bak kendi ağzınla söylüyorsun hangisi daha güzel çekmiş diye demekki o kadar da fark yok aralarında. Samsun 7 sene güncelleme sözü veriyor. One Ui 10 numara akıyo. S25 in ekranı daha küçük ama. Bana daha çok hitap ediyor şahsen tuğla gibi telefon sevmiyorum. Bu arada ben s25 kullanıyorum çok memnunum. Şarjı da 1 günü rahat götürüyor. Ayrıca Samsungun işlemci 25 ultradakiyle aynı. Acayip güçlü bir işlemcisi var.
Xioamide de 5 yıl normal 6 yıl güvenlik güncellemesi var o da boru değil yani

Ekran 15t pro daha iyi

Xioamide de 5 yıl normal 6 yıl güvenlik güncellemesi var o da boru değil yani
Ekran Gövde Oranı ve ppı olarak samsung daha iyi renk açısından xioami daha iyi ama samsungun ekranı bana göre daha iyi

15T Pro 12/512 44.999tlye alınabilirse en iyi f/p amiral gemilerinden biri olduğunu düşünüyorum.

telefon hiçbir şeyde en iyisi değil ama bir çok şeyde gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,015
Üyeler
192,856
Son üye
vLRagnarok
Geri