jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,942
yaklaşık 8-9 saat boyunca tonlarca kaynaktan veri toplayan sen miydin lale. (evet)o konu benim de işte devrettik![]()
yaklaşık 8-9 saat boyunca tonlarca kaynaktan veri toplayan sen miydin lale. (evet)o konu benim de işte devrettik![]()
O yüzden test videosu mu izlicez?Anakart seçerken vrm faz sayısı, amper değeri, üzerindeki büyük soğutucu blok ve kağıt üzerindeki değerler sizi yanıltmasın. Önemli olan bu bu bileşenlerin anı voltaj değişim ve yük altında (transient response) ne kadar stabil ve serin kalabildiği ve verimli olduğudur. Bunu da test etmeden anlamak zordur.
Olabilir. Ben genelde yurtdışı incelemelerini okuyorum, video sevmiyorum.O yüzden test videosu mu izlicez?
Hardware Unboxed diye bi kanal var. Bir sürü anakartı kıyaslıyor izleyebilirsin. İlk izlediğim de en çok şaşırdığım gigabyte b850M gaming X anakartı üzerinde çok abartı bir faz olmamasına rağmen inanılmaz serin kaldığıydı. Utanmasa 80 amperlik fazları olan kartlarla kapışacak.O yüzden test videosu mu izlicez?
Hocam her şey tamam. Ssd de biraz kafa karıştı. Dram değerleri özellikler kısmında yazıyor mu? Kontrolcü, ıops değerleri ve veri yazma garantisine nerden bakıyoruz.Bakman gereken yerler kontrolcü , ıops değerleri , veri yazma garantisi , sıcaklığı , ön bellek (dram) , nand yongası.
Evet hocam onu aktif bayadır takip ediyorum. Çok iyi kanal.Hardware Unboxed diye bi kanal var. Bir sürü anakartı kıyaslıyor izleyebilirsin. İlk izlediğim de en çok şaşırdığım gigabyte b850M gaming X anakartı üzerinde çok abartı bir faz olmamasına rağmen inanılmaz serin kaldığıydı. Utanmasa 80 amperlik fazları olan kartlarla kapışacak.
Techpower up veya en basitinden epey gibi yerlerden bakabilirsin.Hocam her şey tamam. Ssd de biraz kafa karıştı. Dram değerleri özellikler kısmında yazıyor mu? Kontrolcü, ıops değerleri ve veri yazma garantisine nerden bakıyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam onu aktif bayadır takip ediyorum. Çok iyi kanal.
cansın abim aslan abim seviliyorsun abimyaklaşık 8-9 saat boyunca tonlarca kaynaktan veri toplayan sen miydin lale. (evet)