Hocam bence zamanı gelmiş. Kendi anakartınla işlemcini satıp üstede 15.000 bütçeni koyarsan 7500F-B650 bir anakart 16 da ddr5 ram çöz level atlasın sistem. O işlemcinin o ekran kartını besleyebileceğini düşünmüyorum.İ5 12400f işlemcim
Rx9070xt ekran kartım mevcut
Bu sistem için anakart önerisinde bulunurmusunuz?
Güncel anakartım h610m-e
son zamanlarda pubg gibi oyunlarda pc donup kalıyor hocam siyah ekran veriyor reset attıktan sonra da güvenli mod da çalıştırıyor kendinianakartın o işlemciye yetiyo niye değişmek istiyosun
O ekran kartıyla alakalıdır %90son zamanlarda pubg gibi oyunlarda pc donup kalıyor hocam siyah ekran veriyor reset attıktan sonra da güvenli mod da çalıştırıyor kendini
Ekran kartı driver konusundan kaynaklı gibi duruyor hocamson zamanlarda pubg gibi oyunlarda pc donup kalıyor hocam siyah ekran veriyor reset attıktan sonra da güvenli mod da çalıştırıyor kendini
O ekran kartıyla alakalıdır %90
Hocam güç kaynağından kaynaklı yapar mı 750w bronzEkran kartı driver konusundan kaynaklı gibi duruyor hocam
Onun yaptığı bir sorundan kaynaklı ekran kartı çöküyor da olabilir oluyor bazı durumlarda.Hocam güç kaynağından kaynaklı yapar mı 750w bronz