Ben piyasayı bilmiyorum öğrenmek istiyorum bu yüzden yazdım mantıksız davranmak istememÇok kötü ve talihsiz bir soru...
Ben piyasayı bilmiyorum öğrenmek istiyorum bu yüzden yazdım mantıksız davranmak istememÇok kötü ve talihsiz bir soru...
Birader burada soracağına sarı siteye girip baksana, bu mantıkla girme zaten bir işe boşver. Al desem alacaksınŞunu yazmak çok zor değil teşekkür ederim ben piyasayı bilmiyorum ama atılmak istiyorum demekki alınmazmış
5 dk içinde 5 kişi alınmaz dedi zatenBirader burada soracağına sarı siteye girip baksana, bu mantıkla girme zaten bir işe boşver. Al desem alacaksın![]()
Estafurullah, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ama al-sat gitmesi için şu ramin 1k falan olması lazım. 2kya alıp 500 lira bile çok zor kar edersin.Ben piyasayı bilmiyorum öğrenmek istiyorum bu yüzden yazdım mantıksız davranmak istemem
bitirdiler stokları indirim bitti diye yazıyor ztnLinke tıklayınca 5k çıkıyor fiyat neden bittimi indirim
Acele etme dsha da dusecek ram krizi coktan bitti yeni yeni bizde de etkileri basladiAl sat için alınır mı