🔥İndirim Amazon Peşin Fiyatına 9 Taksit Kampanyası🔥

Amazon peşin fiyatına 9 taksit kampanyası başlatmış

300 TL'lik ürün dahil çoğu üründe vade farksız 9 taksit var çoğu çeşit ürün var bence kredi kartıyla alışveriş yapanlar için kıymetli bi kampanya

Seçili ürünlerde vade farksız 9 aya varan taksit
Bakayım buna

Yine sıcak fırsatta bol bol konu açan biri perma yemiş bot mu bunlar

aynı kişi çünkü :D amazon adı 'gunlukfirsatl'. refli link ekliyor hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ref kasıyo
silinsin abi konusu o zaman link hala orda duruyor. 25gündür aynı ürünler olan yeri yeniymiş gibi atmış birde :D

silinsin abi konusu o zaman link hala orda duruyor. 25gündür aynı ürünler olan yeri yeniymiş gibi atmış birde :D
modlara söyleyeceksin onu :D eleman amacına ulaşıyor. linki düzenleyen de yok, hala refli link duruyor. sen olsan sen de kasardın :D

modlara söyleyeceksin onu :D eleman amacına ulaşıyor. linki düzenleyen de yok, hala refli link duruyor. sen olsan sen de kasardın :D
senden iyi mod olur ha nickte uyumlu neshteri vurucaksın aga :D

Mat panel alınmaz diye yorumluyordu arkadaşlar, bende düşünüyorum
Ben kullanıyorum, Glossy kullanmadığım için farkı bilemem ama beni yeterince tatmin etmişti. Ama ben de 32" geçmek istediğim için elimdekini istediğim fiyatlara satabilirsem, 32"'e geçeceğim ve bu sefer Glossy deneyeceğim.
Monitör hakkında ise hiç sorun yaşamadım ve gayette OLED keyfini yaşatıyor.

bitane matkap aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum çokta ihtiyacım yoktu

Ben kullanıyorum, Glossy kullanmadığım için farkı bilemem ama beni yeterince tatmin etmişti. Ama ben de 32" geçmek istediğim için elimdekini istediğim fiyatlara satabilirsem, 32"'e geçeceğim ve bu sefer Glossy deneyeceğim.
Monitör hakkında ise hiç sorun yaşamadım ve gayette OLED keyfini yaşatıyor.
10972.webp

Geri