Türk yapımı psikolojik korku oyunum Steam’de yayında (The Sin of Fabien)

Obscyra

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar,

Bir süredir kendi başıma geliştirdiğim psikolojik korku oyunum The Sin of Fabien’in Steam sayfasını bugün yayına aldım.

Oyun klasik jumpscare odaklı değil, daha çok insanın iç dünyası, suçluluk duygusu ve inkâr üzerine kurulu bir deneyim.

Hikâyede, geçmişte yaptığı bir hatayla yüzleşmek zorunda kalan bir karakteri oynuyorsunuz. Ama oyun bunu direkt anlatmak yerine, oyuncuya parça parça hissettirmeyi tercih ediyor.

Özellikle atmosfer, ortam tasarımı ve küçük detaylarla rahatsız edici bir his vermeye çalıştım.

Açıkçası bu tarz oyunları sevenlerin yorumlarını gerçekten merak ediyorum.

Steam sayfası:
👉 https://store.steampowered.com/app/4638010/The_Sin_Of_Fabien/

Beğenirseniz istek listesine eklemeniz bana çok yardımcı olur 🙏

Yorumlarınızı bekliyorum.

Emeğine sağlık hocam fikir güzel. İstek listeme de ekledim tester falan lazım olursa burdayım. Çıkışını bekliyorum oyunun

Selamlar,

Bir süredir kendi başıma geliştirdiğim psikolojik korku oyunum The Sin of Fabien’in Steam sayfasını bugün yayına aldım.

Oyun klasik jumpscare odaklı değil, daha çok insanın iç dünyası, suçluluk duygusu ve inkâr üzerine kurulu bir deneyim.

Hikâyede, geçmişte yaptığı bir hatayla yüzleşmek zorunda kalan bir karakteri oynuyorsunuz. Ama oyun bunu direkt anlatmak yerine, oyuncuya parça parça hissettirmeyi tercih ediyor.

Özellikle atmosfer, ortam tasarımı ve küçük detaylarla rahatsız edici bir his vermeye çalıştım.

Steam sayfası:

Korku dışında yaptığınız baska oyun varmı

Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korku dışında yaptığınız baska oyun varmı
Şuan yok hocam üzerinde çalıştığım oyun fakat korku diyemeyiz daha çok atmosfer hikaye ve seçim odaklı bir oyun.Jumpscare değil daha çok hikaye odaklı psikolojik bir oyun desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan yok hocam üzerinde çalıştığım oyun fakat korku diyemeyiz daha çok atmosfer hikaye ve seçim odaklı bir oyun.Jumpscare değil daha çok hikaye odaklı psikolojik bir oyun desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Korku oyunu olmasa oynardım korku oyunları oynayamıyorum özellikle jumpscare olan türden

Tercihinize saygı duyarım fakat oyun jumpscare değil hocam dediğim gibi.Oynamasanızda destek olmak için istek listenize ekleyebilirseniz çok memnun olurum
Eklerim hocam sıkıntı degil de dedigim gibi korku oyunlarına karşı zaafım var diyelim korku filimleri bile izleyemiyorum ondan dolayı başka türden oyun olsa çıktığı gün indirirdimde istek listesine ekleyebilirim sadece

Selamlar,

Steam sayfası:

emeğine sağlık güzel duruyor

Bayılırım 3d piksel korku oyunlarına. İbb witch house cat in the box ilk aklıma gelenler. Kesinlikle deneyeceğim.

rica ederim peki çıkış tarihi ne zaman
Aksilik olmazsa eylül gibi planladım next festtede bulanacağımdan dolayı.
Bayılırım 3d piksel korku oyunlarına. İbb witch house cat in the box ilk aklıma gelenler. Kesinlikle deneyeceğim.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için bana destek olmak isterseniz istek listesine ekleyebilirsiniz

bu tür 3d oyunlarını pek sevmeme ama destek olmak amaçlı istek listeme ekledim ellerinize emeklerinize sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri