9070 XT alınır mı? ???

Renderla ilgin alakan yoksa ben gideyim 30 fps oynarken mfg açayım 6x alayım derdin yoksa al 9070xt yi. Sorun çıkarma faktörü olarak her iki taraftada var biri diğerinden iyi denemez.

10 kağıt fazla vereyim 5070ti alayım kafasındayım ben. Onun dışında fiyatına göre gayet fiyat performans.
Benim düşünceme gelirsek zamanında rx580 kullandım yazılımsal anlamda pek ısınamıyorum açıkçası amd ye. Fakat kendini geliştirdiğini düşünüyorum yeni nesil ile.

AAA oyunlar oynarım diyorsan alınır ama yok AAA sarmaz valorant cs oynarim hep ben diyorsan alınmaz

Renderla ilgin alakan yoksa ben gideyim 30 fps oynarken mfg açayım 6x alayım derdin yoksa al 9070xt yi. Sorun çıkarma faktörü olarak her iki taraftada var biri diğerinden iyi denemez.
hiç bilmiyorum gelecekte olabilir renderla işim

Al ama marka model söyle daha yardımcı olalım. Bende Gigabyte ın Gaming OC olanı var 1 kere iade ettim coil whine yüzünden. Başka satıcıdan aldım sıkıntı yok. Ama paraya kıyarım dersen muadili 5070 ti al min 13 - 15k fark var ama performans farkı % 2-3 gibi bişey

Al ama marka model söyle daha yardımcı olalım. Bende Gigabyte ın Gaming OC olanı var 1 kere iade ettim coil whine yüzünden. Başka satıcıdan aldım sıkıntı yok. Ama paraya kıyarım dersen muadili 5070 ti al min 13 - 15k fark var ama performans farkı % 2-3 gibi bişey
raster olarak öyle arada oyun içi oyun dışı dahil farklar bile var aradaki fiyat farkı değer mi tartışılır

sapphire pure 9070 xt veya rtx 5070 ti gigabyte aero
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driver dan emin değilim
Gigabyte sakın alma son serileri sorunlu.

Geri