yani tercihim nitro + olurdu ama bütçe dahilinde gene alınır 2k için kötümü değil ama asrock a göre nimet30 dan giden pulse alınırdı da onuda saniyesinde kaptılar.
https://amzn.eu/d/03n5VcWZ 96850₺ normalde 120K
Bir ara 24 inç dexim diye bir marka monitör almıştım, 1 adet ölü piksel çıktı geri gönderdim. En sonunda hiç sorun etmeden direkt iade ettiler, benim deneyimim olumlu özetle.Konu dışı taksitten dolayı amazon yerine hepsiburada satıcılı oled monitör alıcam ama iade koşulları nasıl monitörlerde sorun yaşayan oldumu hiç beyler
alınır mıttec Tempus Pro 36mm AMOLED Ekranlı Yuvarlak Alüminyum Kasa Akıllı Saat : Amazon.com.tr: Elektronik
ttec Tempus Pro 36mm AMOLED Ekranlı Yuvarlak Alüminyum Kasa Akıllı Saat : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
-%49 1.819,00TL
Hocam hepsiburada satıcılı mıydı bir de servis raporu istediler mi ölü piksel dediğinizde teşekkür ederim bu aradaBir ara 24 inç dexim diye bir marka monitör almıştım, 1 adet ölü piksel çıktı geri gönderdim. En sonunda hiç sorun etmeden direkt iade ettiler, benim deneyimim olumlu özetle.
Ah bi 9070 nitro+ veya 9060xt gelsePulse tekrar geldi
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr