Yardım IEM kulaklık önerisi ?

moondrops rays kullanıyorum aktif, cidden ses kalitesi çok güzel oyunlarda ve müziklerde fazlasıyla tatmin edici hs80 max kulaklığımı hiç aratmadı bana tek eksi yanı dip ses var hani kulaklığı kulağına takıp hiç bir şey açmadığın zaman rahatsız ediyor onun dışında sıkıntı yok.
Şuan hs80 max ve rays bakıyorum 😅
Kararsız kaldım IEM de istiyorum aslında

7hz sonus kullanıyorum daha önceden bir kaç model daha kullandım baya iyi genel olarak pubg oynuyorum ve müzik için kullanıyorum. Tavsiye ederim

Ses kartı da önerebilir misiniz

Şuan hs80 max ve rays bakıyorum 😅
Kararsız kaldım IEM de istiyorum aslında
Kulak üstü kulaklıklar yavaş yavaş tarih oluyor orta segment bir iem kulaklık üst seviye kulak üstü kulaklıklara kafa tutuyor kulak üstü kulaklıklar uzun kullanımda rahatsız ediyor iem kulaklıklar rahat artık e sporcular bile iem kullanmaya başladı

İşte bu tarz yorumlar çok var ve bende çok merak ediyorum deneyimlemek istiyorum .
Onun için bir kombo yapmak niyetindeyim IEM + ses kartı

Kulak üstü kulaklıklar yavaş yavaş tarih oluyor orta segment bir iem kulaklık üst seviye kulak üstü kulaklıklara kafa tutuyor kulak üstü kulaklıklar uzun kullanımda rahatsız ediyor iem kulaklıklar rahat artık e sporcular bile iem kullanmaya başladı

bende iem bakmaktayım tangu vaner sg2 vardı ancak sol kulaktan az ses gelme sıkayetı ıle garantıye yolladım bakalım sonucuna gore bende yenı bırsey almayı dusunuyorum bıraz daha butce arttırıp

İşte bu tarz yorumlar çok var ve bende çok merak ediyorum deneyimlemek istiyorum .
Onun için bir kombo yapmak niyetindeyim IEM + ses kartı
Ses kartı olarak Mondrop dawn pro öneririm ama mondrop rays alırsan type c olduğu için ses kartı mevcut harici bir ses kartı almana gerek yok..

Ses kartı olarak Mondrop dawn pro öneririm ama mondrop rays alırsan type c olduğu için ses kartı mevcut harici bir ses kartı almana gerek yok..
Üstünde gelen yeterli oluyor mu

O kadar yaygınlaştığını yeni öğrendim ama gürültü engelleme açısından tatmin edeceğini düşünmüyorum.

bende iem bakmaktayım tangu vaner sg2 vardı ancak sol kulaktan az ses gelme sıkayetı ıle garantıye yolladım bakalım sonucuna gore bende yenı bırsey almayı dusunuyorum bıraz daha butce arttırıp
Nasıl hocam headsetten daha performanslı mı IEM olayi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar yaygınlaştığını yeni öğrendim ama gürültü engelleme açısından tatmin edeceğini düşünmüyorum.
Mikrofon mu

Nasıl hocam headsetten daha performanslı mı IEM olayi
tangzudan once cloud 3 s wireless kullanmaktaydım hem kafamı cok agrıtıyordu hemde cok buyuktu gereksız agırdı ıem e gecınce bır rahatlık geldı anlatamam sana ses olarak ta gayet tatmın edıcı ancak bendekı cabuk bozuldu 10 gunde

tangzudan once cloud 3 s wireless kullanmaktaydım hem kafamı cok agrıtıyordu hemde cok buyuktu gereksız agırdı ıem e gecınce bır rahatlık geldı anlatamam sana ses olarak ta gayet tatmın edıcı ancak bendekı cabuk bozuldu 10 gunde
Ses kasma isi merak konusu bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,043
Üyeler
192,861
Son üye
Maydos
Geri