Yardım IEM kulaklık önerisi ?

Kosovar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
913
Bütçe
5000
Max 5000 TL IEM kulaklık önerisi alabilir miyim?

İlk kez kullanacağım FPS odaklı olmasını istiyorum.

Max 5000 TL IEM kulaklık önerisi alabilir miyim?

İlk kez kullanacağım FPS odaklı olmasını istiyorum.
hocam bekle wraithin ıem kulaklığını aldım gelince sana foto falan her şeyi söylerim

hocam bekle wraithin ıem kulaklığını aldım gelince sana foto falan her şeyi söylerim
Oyy bu süper oldu valla sevindim referansın senden gelecek olmasına
Hangi model hocam acaba sizin ki

Oyy bu süper oldu valla sevindim referansın senden gelecek olmasına
Hangi model hocam acaba sizin ki
wraith iem sense biraz ucuz ama denemek için alıyorum bir bakayın belki benim cloud 3 s in yerini alır bu ucuz diye aldım yoksa sürmem elimi

wraith iem sense biraz ucuz ama denemek için alıyorum bir bakayın belki benim cloud 3 s in yerini alır bu ucuz diye aldım yoksa sürmem elimi
Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman

Simgot eg280 telefonda kullanmak amaçlı ilk iem i almıştım genel itibarıyla müzikte memnun kaldım, bilgisayarda kafaüstü kullandığımdan denemeye gerek duymadım.

Portatif küçük mobil dac alarak İkinci kulak içi modelimi denemek amaçlı alacağım, bu da bir hobi gibi ilgilisine hitap ediyor.

Simgot eg280 telefonda kullanmak amaçlı ilk iem i almıştım genel itibarıyla müzikte memnun kaldım, bilgisayarda kafaüstü kullandığımdan denemeye gerek duymadım.

Portatif küçük mobil dac alarak İkinci kulak içi modelimi denemek amaçlı alacağım, bu da bir hobi gibi ilgilisine hitap ediyor.
Oyunda hiç kullanmadınız mı hocam

Tangzu Wan'er S.G II oyunlarda da gayet iyi müzikte biraz ekolayzer ayarı yapmak gerekiyor bahsettiğin bütçede de Truthear Zero Red öneririm..

Moondrops Ray de çok tavsiye edilmiş

moondrops rays kullanıyorum aktif, cidden ses kalitesi çok güzel oyunlarda ve müziklerde fazlasıyla tatmin edici hs80 max kulaklığımı hiç aratmadı bana tek eksi yanı dip ses var hani kulaklığı kulağına takıp hiç bir şey açmadığın zaman rahatsız ediyor onun dışında sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,174
Üyeler
192,913
Son üye
Emre demirhan
Geri