YouTube hesap yönetimi

salih4146

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamün aleyküm. YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal maşallah iyi ivme yakalamıştı. Günlük 500 küsur abone ve 1.5 milyon civarı izlenme geliyordu. Attığımız shorts videoları 1 saat içerisinde 3-8k arası izleniyor ve sonrasında bu izlenmeler devam ediyordu. Kanalı 2 kişi yönetiyoruz. Yani mail adresi 2 kişide var ama şöyle bir şeyde var. Mail 4 cihazda açık. (Ortağımın bilgisayarı-telefonu-tableti-benim telefonum). Geçen gün mail adresini bende kendi telefonumda açayım dedim. Mail adresini telefona girdim açtım. Sonraki gün izlenmeler ve gelen abone neredeyse dibe çöktü. Attığımız shorts videoları eskiden 1 saat içerisinde 3-8k izlenirken mail adresini telefondan açıktan sonra bu sayı 500-800 arasına geriledi. Ve kanalın günlük izlenmesi yarı yarıya düştü. Ve izlenmeler neredeyse hiç artmıyor denecek kadar az. Daha önce de telefonumda 3 tane falan mail hesabı vardı. Onlardan da YouTube kanalı açıyor ve siliyordum sürekli. Sonra 0'dan başlamak için tüm mail adreslerini sildim ve telefona format attım. Ve sonrasında 1.5 ay hiç kanal açmadım. Bu izlenme ve abone düşüşü telefonda daha önce açtığım hesaplardan kaynaklı olabilir mi? Aynı şekilde bilgisayarda da aynı idi. Ona da forma attım. Şimdiki kanalın maili çok fazla cihazda açıldığı için izlenme ve aboneler düşmüş olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

onla bi alakası oldugunu sanmam shorts algoritması değişmistir belki veya kanalı bilerek algoritmaya atmıyodur ytnin var boyle ıtlikleri

onla bi alakası oldugunu sanmam shorts algoritması değişmistir belki veya kanalı bilerek algoritmaya atmıyodur ytnin var boyle ıtlikleri
Nasıl olduğunu bende anlamadım. Kanal birden böyle oldu fakat video yüklemeyi kesmedim hiç. Olduğu gibi aynı saatlerde paylaşıyoruz.

Etiket ve saatleri tekrar kontrol etmekte fayda var bence
Shorts videolarında hiçbir zaman etiket kullanmadık. Sadece kanalın genel ayarlarında etiket var o kadar. Video başlığı ne işe mesela "bugün güzel bir gün" ise videonun açıklaması da aynı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,906
Üyeler
192,826
Son üye
Tuco
Geri