yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,229
- Konu Sahibi Konu Sahibi
acaba bu telefon 13.999tlye satilirken ayni fiyata galaxy a26 8/256 alan arkadaş gerek kamera gerek arayuz gerek isinma sorunlari gerek pil sureleri konusunda sizden daha mi iyidir yoksa daha mi kotudur. bu telefon 14kya dustugunde samsung cephesinde ayni fiyata a26 satiliyordu. dolayisiyla telefonun kiyaslanmasi gereken cihaz odur.Yok hocam genel anlamda çok dengeli bir telefon değil. Şu an 11. Ay oluyor yani pek bir beklentim kalmadı telefondan sarj işi çok iyi, ısınma yine ısınıyor oyunda da sarjda da ama alıştım açıkçası. Kamera için kendi Ai cam diye bir şeyi var bunu kapatamıyorsunuz istediğinizi yapın normal fotoğraf çekemiyorsunuz sadece pro dan ayar yapıp çekiyorum arada. Kamera gerçekten kaliteli ama bu Ai işleri aşırı kötüleştiyor ön kamera yine önceden dediğim gibi hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Arka kameranın hakkını yiyemem gerçekten böyle arkaplan yapılacak çok hoş fotolar çekiyor. 30 bin liraymış güncel fiyatı da kesinlikle değmez enayilik yani tecrübeden konuşuyorum. Mümkünse samsungdan appledan vaz geçmeyin. Ha 10 15 bin paranız vardır diğer modelleri belki değerlendirilebilir.
Belki başka birileri okur bu da ne abartmış diye düşünür diye açık açık söyleyeyim ben ömrümde ilk defa bir telefona kılıf almadan ekran koruyucuz düşünce umrumda olmadan kullanıyorum o kadar diyim yani.