Durduk yere PC Run Out hatası

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,108
Dostlar selamlar bir süredir sürekli boş yere pc run out hatası alıyorum olay görüntüleyicisinden baktığım üzere görseli aşağıya bırakıyorum sebebi ne olabilir ?

1777199412184.webp

Temiz bir format atın pc nize. Olmadı sistem geri yükleme yaparak sağlıklı çalıştığı bir tarihe geri yüklemeyi deneyin birde.

Temiz bir format atın pc nize. Olmadı sistem geri yükleme yaparak sağlıklı çalıştığı bir tarihe geri yüklemeyi deneyin birde.
Bomboş bir öneri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar selamlar bir süredir sürekli boş yere pc run out hatası alıyorum olay görüntüleyicisinden baktığım üzere görseli aşağıya bırakıyorum sebebi ne olabilir ?

Alıntıyı görüntüle
OCCT çalıştırıp tüm parçaları tek tek 15 dakikalık teste sok güçle ilgili ya da ramle ilgili bir problem yaşıyor olabilirsin Kernel Power 41 güç sorunudur

Geneli ram hatası oluyor. TEST programlari bile anlamıyor bazen. Onda sorun yoksa güç

Bomboş bir öneri

OCCT çalıştırıp tüm parçaları tek tek 15 dakikalık teste sok güçle ilgili ya da ramle ilgili bir problem yaşıyor olabilirsin Kernel Power 41 güç sorunudur
Hemen yapıp testi paylaşacağım hocam bu arada 32gb ramim var psu alalı 1 sene kadar oldu Thermaltake Tr2 St 650w psu kullanıyorum

Bomboş bir öneri

Hocam Cpu testi yaptım error bulamadı diğerlerine geçiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri