GİGABYTE AERO 5070 Tİ Alınır mı???

ASTrok

80+
Reaksiyon skoru
14
KULLANIYORSANIZ MEMNUN OLUP OLMADIĞINI NEDENİYLE BİRLİKTE YAZINIZ

Hocam kocaman kart soğutması iyi. Özellikle beyaz sistem için çok bir seçenek yok zaten. Tek olayı o fiyata değer mi o sorgulanabilir. Bu arada modeli kullanmıyorum.

Hocam kocaman kart soğutması iyi. Özellikle beyaz sistem için çok bir seçenek yok zaten. Tek olayı o fiyata değer mi o sorgulanabilir. Bu arada modeli kullanmıyorum.
eyw hocam biraz daha yorum bekleyeceğim

64000TL falan pahalı bence ikinci el beyaz 5080 alırsın az daha ekleyip

Alınmaz çok pahalı. Tüm 5070ti ların tamamı aynı performansı veriyor zaten aralarında ısınma olarak biraz fark varsa var onda da en çok ısınanı bile sorun çıkartacak kadar ısınmaz. O yüzden en ucuzu neyse onu almak daima en iyisi.

İlla beyaz istiyorsan 5070 ti gigabyte eagle modeli daha iyi olur veya galax 5080i indirim veya 2. El kovalarsın o fiyata.

İnsanlara emir kipi ile yazacağına efendi gibi rica et, bide caps açık yazmışsın. Diğer konunda aynı ünlemler falan, iki türkçe çalış tanımadığın insanlardan bir şey rica ediyorsun, millet senin çalışanın değil. Eleman hakim sanki müvekkilin avukattından dilekçe talep ediyor sonada yazınız koymuş :D

İnsanlara emir kipi ile yazacağına efendi gibi rica et, bide caps açık yazmışsın. Diğer konunda aynı ünlemler falan, iki türkçe çalış tanımadığın insanlardan bir şey rica ediyorsun, millet senin çalışanın değil. Eleman hakim sanki müvekkilin avukattından dilekçe talep ediyor sonada yazınız koymuş :D
reis vaktim yoktu hızlı hızlı yazdım capside açık unutmuşum kusura bakma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle emrivaki bir şey demek istemedim sadece vaktim yoktu

Geri