Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

Hocam o benim kişisel şeyim. X870e büyük nefret besliyorum. B850, b850m ya da b650 de takılıyorum. Gerekirse x870 harici bir üst segmente çıkıyorum.
Sen bilirsin kaldırmazsa tabii onu bilemem :)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu da sana yetmiyorsa atom parçaladığını düşünücem. https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-B850-ELITE-ICE-Anakart/dp/B0DQM7H82V :D

Çipset Türü: AMD X670E
Dijital VRM Çift Kademeler 14+2+2 DrMOS
Çift kanallı DDR5: 4 x DIMMs
PCIe UD ve EZ-Latch Plus yuvalı PCIe Gen5 x16
M.2 Gen5, EZ-Latch Plus, MOSFET Isı Emici Tamamen Kaplıdır
Wi-Fi 7 WiFi EZ-Plug ve Direct Antenli
2.5 GbE LAN, Q-Flash Plus
Vramin 2x7 şeklinde olması dışında sıkıntı yok

E niye anakart değiştirmek istiyorsun o zaman ki?
Kitabın ortasından sordun direkt

Yurt dışında hala murderboards diye lakaplarla videolar yapıldığını görüyorum bu problemi çözdüler mi var mı bilen vs

bir kaç tane kullanan tanıdığım var onlarda sorun yok ama 9000 serisi kullanmıyorlar 9000 serisinde hala bu sorun devam ediyor mu veya ASRock anakart almaya değer mi?
Çözdük diyorlar sonra başka biri yine işlemcim yandı diyor tekrar yama geliyor falan o riske girmezdim ben, normal işlemcilerde pek sorun yok da 3D olanları yaktığı çok vaka var.

E niye anakart değiştirmek istiyorsun o zaman ki?
Tower 600 ün moru çıkarsa şuan piyasada yok siyah anakarta geçip sistemi siyaha çevireceğim taichi 9070xt alıcam eğer asrockta sıkıntı yoksa taichi alayım hem üst segment hem fiyatı üst segment ürünlere göre ucuz sayulur

Çözdük diyorlar sonra başka biri yine işlemcim yandı diyor tekrar yama geliyor falan o riske girmezdim ben, normal işlemcilerde pek sorun yok da 3D olanları yaktığı çok vaka var.
Temel problem amd işlemcilerin 1.4 volt gibi hayvani değerlerde çalışması olabilir intel 1.2-1.1 de çalışıyor

AMD değiştiriyor işlemciyi yurtdışında ama TR de işler farklı yürürse şaşırmam.
20 lere bakıcaksam vatanda Carbon düşüyor o fiyatlara bazen ona bakarım en kötü bu tower 600 gelsinde mor olanı

Benim 9800x3dye para iadesi yaptılar
7800x3d yakma muhabbeti oldu mu hiç acaba aşırı tedirgin ediyordu beni bi ara

valla bakayım x870 aorus tan geçmek mantıklıysa taichi bakacağım bu dik konulan kasalara baktımda onlarıda bulamadım siyah gpu siyah sisteme geçesim var emin değilimde
Bende de siyah sistem var x870 pro rs WiFi var beyaz gayet de güzel duruyor sırıtmıyor.

Bende de siyah sistem var x870 pro rs WiFi var beyaz gayet de güzel duruyor sırıtmıyor.
Kasa mor içi siyah anakart beyaz Ram beyaz soğutma beyaz fanlar mor ekran kartı siyah o yüzden sırıtır bende

Sizi bilmem ben alırım, Asrock iyidir.

Şu şekil bir şey istiyorum

Sizi bilmem ben alırım, Asrock iyidir.
7800x3d ile sıkıntı çıkar mı veya tr desteği var mı hocam asrockun eğer bir sorun çıkarsa ürünü yeniden alma tarzı bir muhabbet olur mu veya değişim vs

İşlemci yakma ASUS kartlarda da vardı. Çözdüler. Böyle bir sorun varsa Asrock'da çözmüştür. Hiç de görmedim yandı konusu.

İşlemci yakma ASUS kartlarda da vardı. Çözdüler. Böyle bir sorun varsa Asrock'da çözmüştür. Hiç de görmedim yandı konusu.
Hala murderboard diye bahsediyor olmaları komik zatende böyle bir goygoyun gerçeğide olması lazım herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri