Hocam o benim kişisel şeyim. X870e büyük nefret besliyorum. B850, b850m ya da b650 de takılıyorum. Gerekirse x870 harici bir üst segmente çıkıyorum.
Sen bilirsin kaldırmazsa tabii onu bilemem
Çipset Türü: AMD X670E
Dijital VRM Çift Kademeler 14+2+2 DrMOS
Çift kanallı DDR5: 4 x DIMMs
PCIe UD ve EZ-Latch Plus yuvalı PCIe Gen5 x16
M.2 Gen5, EZ-Latch Plus, MOSFET Isı Emici Tamamen Kaplıdır
Wi-Fi 7 WiFi EZ-Plug ve Direct Antenli
2.5 GbE LAN, Q-Flash Plus
Yurt dışında hala murderboards diye lakaplarla videolar yapıldığını görüyorum bu problemi çözdüler mi var mı bilen vs
bir kaç tane kullanan tanıdığım var onlarda sorun yok ama 9000 serisi kullanmıyorlar 9000 serisinde hala bu sorun devam ediyor mu veya ASRock anakart almaya değer mi?
Çözdük diyorlar sonra başka biri yine işlemcim yandı diyor tekrar yama geliyor falan o riske girmezdim ben, normal işlemcilerde pek sorun yok da 3D olanları yaktığı çok vaka var.
Tower 600 ün moru çıkarsa şuan piyasada yok siyah anakarta geçip sistemi siyaha çevireceğim taichi 9070xt alıcam eğer asrockta sıkıntı yoksa taichi alayım hem üst segment hem fiyatı üst segment ürünlere göre ucuz sayulur
Çözdük diyorlar sonra başka biri yine işlemcim yandı diyor tekrar yama geliyor falan o riske girmezdim ben, normal işlemcilerde pek sorun yok da 3D olanları yaktığı çok vaka var.
valla bakayım x870 aorus tan geçmek mantıklıysa taichi bakacağım bu dik konulan kasalara baktımda onlarıda bulamadım siyah gpu siyah sisteme geçesim var emin değilimde
7800x3d ile sıkıntı çıkar mı veya tr desteği var mı hocam asrockun eğer bir sorun çıkarsa ürünü yeniden alma tarzı bir muhabbet olur mu veya değişim vs