XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,489
Anlık olarak n11 de stok mevcut ana sayfadan 7. Reklamdan 400₺ tık hızında kupon alın 9599₺ ye geldi çektim…
Anlık olarak n11 de stok mevcut ana sayfadan 7. Reklamdan 400₺ tık hızında kupon alın 9599₺ ye geldi çektim…
Valla ben çektim ve bitti sanırım fiyat geri güncellendiaga bende yok link varmı
hayırlı olsun bende pusuya yattım alacağım inşallahValla ben çektim ve bitti sanırım fiyat geri güncellendi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
az önce çektim valla 1 stok koyuyolar herhalde
maşallah globali takip ediyorsun fiyatlar düştü diyosun ama şuraya adam akıllı bir tane uygun b580 atmıyorsun 1 kişi fiyat düşürünce globalde nasıl düştü diye yorumluyorsun anlamadım. Hangi pazaryerinde düştü bizim bilmediğimiz bizde bakalım.Sadece b580 de tum dunyada fiyatlar dustu. 12 gb 3060 tekrar uretiliyor o nedenle oda ayni fiyattan gelecek mayisa muhtemelen ve b580den daha iyi bir kart. Ama turkiyeye gelirmi bilemiyorum yok satiyor cunku giris seviyesi. Ram fiyatlari da nisan basinda dustu bitek vatan indirim yapti adamakilli. Su an bitek itopya ve vatan genelde indirimli sistem topluyor. Tek parcada da sinerji ve vatani takip etmek lazim. Bu gamer da sepette fln demis ama cok nadir indirim yapiyor. N11 de daha ucuza bulunabiliyor n11 de 100 tllik bisey bile alsan kargo bwdava bulabiliyorsun komisyonda az sanirim online alisveriste n11 takip etmek lazim.
kartın indirimsiz fiyatı 250$, indirimlide 200e kadar düşmüş hocam bilgi amacıyla paylasıyorum ben araya girmeyimmaşallah globali takip ediyorsun fiyatlar düştü diyosun ama şuraya adam akıllı bir tane uygun b580 atmıyorsun 1 kişi fiyat düşürünce globalde nasıl düştü diye yorumluyorsun anlamadım. Hangi pazaryerinde düştü bizim bilmediğimiz bizde bakalım.
Bende 250 dolar yazıyor indirim gözükmüyor hocam.kartın indirimsiz fiyatı 250$, indirimlide 180e kadar düşmüş hocam bilgi amacıyla paylasıyorum ben araya girmeyim
linkten karta ulasamıyorsanız usa yapıp tekrar girin cıkacaktır fiyatı
haklısınız ben ztn indirimsiz diye paylaştım direkt bu fiyattan bulunabiliyor, indirim mağazalarda rastlanıyor bizimki gibi değil, bizde mağazada pahalı olurken onlarda mağazada ucuz oluyor nakliye vs. masrafları iptal oldugu icin,Bende 250 dolar yazıyor indirim gözükmüyor hocam.
Senin dunyadan haberin yoksa benmi sucluyum simdimaşallah globali takip ediyorsun fiyatlar düştü diyosun ama şuraya adam akıllı bir tane uygun b580 atmıyorsun 1 kişi fiyat düşürünce globalde nasıl düştü diye yorumluyorsun anlamadım. Hangi pazaryerinde düştü bizim bilmediğimiz bizde bakalım.
Gir hocam korkma bu millet cahil google yazi yazmaktan aciz demekki bilmemek degil ogrenmemek ayip demis atalarimiz 1000 sene gecmis degisen bisey yok. Sagol bilgi icin eline koluna saglikkartın indirimsiz fiyatı 250$, indirimlide 180e kadar düşmüş hocam bilgi amacıyla paylasıyorum ben araya girmeyim
linkten karta ulasamıyorsanız usa yapıp tekrar girin cıkacaktır fiyatı
dostum emin ol senden çok araştırıyorum ve bu işin ticaretini de yapıyorum.Neyin ne olduğuna emin ol hakimim . Bu ekran kartı globalde bile 180 dolara zor düşmüşken attığınız linktede 250 dolar yazıyor ama hadi 180 dolar diyelim . Bu kartın ülkeye vergisiz girmesi lazım ki 10k fiyatlardan satılabilsin. Böyle bir şey de mümkün olmadığına göre şuan ki fiyat globalden bağımsız bir indirimdir. Bir site indirim yaptığı zaman dünya çapında indirim olmuş olmuyor .Senin dunyadan haberin yoksa benmi sucluyum simdiyaz google a arastir yani zilyon tane haber sitesi var translate var teknoloji uctu sen hala nerdesin
Gir hocam korkma bu millet cahil google yazi yazmaktan aciz demekki bilmemek degil ogrenmemek ayip demis atalarimiz 1000 sene gecmis degisen bisey yok. Sagol bilgi icin eline koluna saglik
E Bu islerin ticaretini yapiyorsan toplu satislarda ne kadara aliniyor sen daha iyi bilmen lazim. Toptan aldigin fiyatin fatura resmini at bende sana link atayim hadi bakalimdostum emin ol senden çok araştırıyorum ve bu işin ticaretini de yapıyorum.Neyin ne olduğuna emin ol hakimim . Bu ekran kartı globalde bile 180 dolara zor düşmüşken attığınız linktede 250 dolar yazıyor ama hadi 180 dolar diyelim . Bu kartın ülkeye vergisiz girmesi lazım ki 10k fiyatlardan satılabilsin. Böyle bir şey de mümkün olmadığına göre şuan ki fiyat globalden bağımsız bir indirimdir. Bir site indirim yaptığı zaman dünya çapında indirim olmuş olmuyor .
Globalde hangi sitede gördün sadece b580 düşüş yaşadığını.
Ayrıca sana kötü bişey demedik madem böyle bir bilgi var atta bizde bakalım dedik![]()
Globalden getirmiyorum kardeşim henüz o kadar gelişemedikE Bu islerin ticaretini yapiyorsan toplu satislarda ne kadara aliniyor sen daha iyi bilmen lazim. Toptan aldigin fiyatin fatura resmini at bende sana link atayim hadi bakalim