2 bin tl kulaklık önerisi lazım

Visa

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba 2000 TL ye mikrofonlu kulaklık önerisi bekliyorum

Hocam 2000 civarına düzgün kablosuz alamazsın ortlaama 3000 e çok güzel kulaklıklar var ama düşünürsen
2000 e güzel bi kablolu alırsın ama ona göre düşün taşın

Hocam 2000 civarına düzgün kablosuz alamazsın ortlaama 3000 e çok güzel kulaklıklar var ama düşünürsen
2000 e güzel bi kablolu alırsın ama ona göre düşün taşın
kablolu kablosuz fark etmez ama kablolular çok hemen aşınıp max 1 yıla kablosu kıvrılıyor bozuluyor

kablolu kablosuz fark etmez ama kablolular çok hemen aşınıp max 1 yıla kablosu kıvrılıyor bozuluyor
Hocam kablolu kablosuzdan uzun gider aslında bende bi Sharkon er3 vardı kulaklık bana 4 seneden fazla gitti kablosuza geçince kenara kaldırdım hala çalışıyo sadece pedleri soyuldu başka eksiği yok. Yani demem oki kasaya taktığın kabloyu çekerek bağlantı yerini sıkıştırmıyosan masada kulaklığın kablosu ile kabloyu arada sıkıştırmıyorsan ciddi anlamda hişbişey olmaz ömürlük gene kullanırsın bu int kafelerin tamamı kablolu kulaklık kullanıyo bi bok olmuyor afedersin kulaklığa.

Ama kablosuzun tadı bi başka bütceyi 3000 yaparsan çok güzel kablosuzlar öneririm
Gamepower kizaru öneririm kabloluda güzel bi kulaklıkdır çok imrendiğim ama alamadığım bi kulaklıkdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan Gamepower Aero ultra kullanıyorum 8 aya yakın oldu şuan baktım sıfırı tam 2000tl baya memnunum ben 8 ay önce 1200 e almıştım
mikrofon kalitesi baya güzel mikrofonu sök tak yapaibliyon kutusu bile acayip güzeldi
mikrofonda şöyle bişey var kilit mekanizmasıda var extra olarak takınca az bişey sağa çeviriyon kitleniyo çıkmıyo meslea
Ha kitlemesen gene çıkmaz jack girişi olduğu için sağlam ama extra olarak güzel bi özellik ufak ama güzel
Tek bi eksiği var driver desteği yok
şarj bitince type c ile şarja takıyon içinde 2m kablo var pc den şarjda kullanabiliyon

Bu bütçelerin H2002P stoğu olmadığından, Teknosa ₺2000 satıyor. Ama ₺2000 o ürün için çok, en son stok azken ₺1500 satılıyordu. Ortalama ₺1200-1400 arası değişiyordu. Neyse bu fiyatlarda Gamepower ses kartlı şu kulaklıklarına bakılabilir. Deneyimim yok, incelemeler ve yorumlara bakarak tercih yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,938
Son üye
Expp33
Geri