❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

peki hem kasa hem ekran olarak kalitesi nasıl marka tanıdık olmayınca bunlar soru işareti yaratıyor videosuda yok hiç. ve benzer fiyata ünlü markanın biraz daha düşük donanımlı pclerini önerir misin bu laptopu kullanan biri olarak
ben thunderobot kullanmıyorum ki :pikacu:

r9 5070 li modelini aldım demiştin ya :D
1776681160410.webp

32 ram 1 tb R9T 5070 modelini 2025 aralık ayında 70K'ya indirimli bir şekilde aldım bence bu dönemde bu fiyata bu cihaz çok iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın

Thunderobot'un R9T modeli yok ki :peepo1: ben sadece thunderobot fiyatlarının günümüze göre iyi olduğunu örnek vermek adına geçen sene aldığım cihazla karşılaştırmıştım :peepo2:

Trendyol 76bine 6 taksiy betaplus satıcıdan aldım bir adet bu fiyata ryzen 9 32ram 115w 5070 rakipsiz bakalım kasa kalitesi vb nasıl çıkıcak

Nasıl hocam laptop eline ulaştı mı
Laptop bekledigimden güzel 16inc olması biraz tuhaf geldi ama ekran kasa oranı güzel ssd takmak için içini açtım sanki herles açıp bakıcakmış gibi çok düxenli geldi ramların üstünde sogutucu içindeki ssdde sogutucu+ boştaki slottada sogutucu vardı

Laptop bekledigimden güzel 16inc olması biraz tuhaf geldi ama ekran kasa oranı güzel ssd takmak için içini açtım sanki herles açıp bakıcakmış gibi çok düxenli geldi ramların üstünde sogutucu içindeki ssdde sogutucu+ boştaki slottada sogutucu vardı
fotoğraf var mı?

Hocam oyundayken sıcaklık testi yapma şansınız var mı?

ürünlerde bi sorun yaşarsanız muhattap alanınız aldığınz yer değil önce thh sonra mahkeme oluyo ona göre bir şey alacaksınız alın. çünkü bana öyle yaptılar mahkemeye verin mahkemenin kararına göre karar veririz yazdılar.
katılıyorum bu ve benzer satıcılardan pahalı ürün alınmaz

Geri