Hangisi daha mantıklı?

s24 alırdım

Büyük ekran lazımsa S25FE ufak ekran seviyorsan S24 al, A56 ne alaka anlamadım.
A56 yı ekleme nedenim aradaki 10k farka değermi telefonu az oyun genelde youtube ve film için kullanıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam samsungda A serisinden bir telefon almayı tavsiye etmem S serileri daha iha
s24 mü s25fe mi daha mantıklı olur? s25fe yi 32.5k ya buldum mediamarktan s24 35 37 arası değişiyo

A56 yı ekleme nedenim aradaki 10k farka değermi telefonu az oyun genelde youtube ve film için kullanıcam

s24 mü s25fe mi daha mantıklı olur? s25fe yi 32.5k ya buldum mediamarktan s24 35 37 arası değişiyo
Değer.

Tövbe ettim bir daha asla FE serisi telefon kullanmam bataryaları çok kötü, işlemci vsw. performansları geride fiyatlarıda o kadar düşük dğeil. fe yerine ap*le alırım daha iyi.

S24 hocam tatlı kibar hızlı.

S serisi biraz daha ufak ve tek elle kullanması rahat ancak A serisi biraz büyük ve tek elle zor olabilir gibi. Ben de A serisi kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor. Hatta işim gereği çekimleri bile telefonumla yapıyorum çoğu zaman. :)

Geri