🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Herkese merhaba.

Bir süredir ultra cihazların fiyatlarını takip ediyordum fakat son birkaç ayda iyi zamlandılar. Samsung, kendi online mağazasında birlikte al kampanyaları yapıyor. Orada 512GB cihazın yanına en uygun fiyatlı şarj aletini eklediğinizde fiyat 80 bin civarına düşüyor. Bir de üstüne maillere "Size Özel" olarak iletilen %5 kodlarından birini girdiğinizde 76.576,94TL'ye alma şansınız oluyor.

Piyasada bu fiyatlara veya daha aşağısına satan üçüncü parti satıcılar var fakat bazıları ithalatçı garantili olarak geçiyor, bazıları da güven veren satıcı profillerine sahip değiller. Büyük mağaza ve satıcılarda fiyat hep 80 bin üstü. O yüzden indirim sayılabilir bence.

1TB model de 80 bin civarına geliyor.

1777274883629.webp

Ekler

• 1777274923570.webp
    1777274923570.webp
    159.6 KB · Hit: 189
Son düzenleme:
kod nasıl alıyoruz

kod nasıl alıyoruz
Eğer Samsung shop hesabınız varsa kayıtlı mail adresinizde Samsung electronics diye arama yapın. Belli periyotlarla kod gönderiyorlar herkese.

Eğer yoksa atacağım kodu deneyin
GGR-PHWR-Z8HC-X4X6

Geçen sene yazın 512GB'ını Amazon'dan 53K'ya almıştım, iyi zamlanmış

Alınabilecek en mantıklı Android telefon ama eğitim indirimleri beklenebilir daha da düşebilir o şekilde

Kısa bir süre önce sattım yazılım olarak android kısmında en iyilerinden biri olsada 10 yıl önceki parmak izini ve yüz tanımayı kullanması şaka gibi aynı şekilde yıllardır 5000 mah batarya kullanıyor ve sarj hızıda rakiplerinin gerisinde honor bu konuda samsungun çok önünde. Samsungun büyük bir değişime gitmesi lazım

Bu cihaz bu paralar etmez ama yenileri daha da etmez. Saplayıp duruyorlar, eski cihazlarının üstüne kattıkları tek şey fiyatı

Kısa bir süre önce sattım yazılım olarak android kısmında en iyilerinden biri olsada 10 yıl önceki parmak izini ve yüz tanımayı kullanması şaka gibi aynı şekilde yıllardır 5000 mah batarya kullanıyor ve sarj hızıda rakiplerinin gerisinde honor bu konuda samsungun çok önünde. Samsungun büyük bir değişime gitmesi lazım
Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi.

Arayüzdeki basit bug'lar dahi nadir yayınlanan güncellemeler ile çözülmüyordu. Resmi hava durumu, temalar gibi uygulamalarda reklam çıkıyordu. Cihazın şebeke çekimi zayıf olsa bile gösterge yüksek gösteriyordu. Kamera donanımsal olarak kaliteli olsa da uzaktaki insan yüzlerine aşırı işleme yapıyordu. Circle to Search özelliğinde bile bug vardı, bir metin seçilip arama yapacağımda, metine ekleme yapmam gerektiğinde klavye çıkmıyordu. Çıkması için aşağı yukarı aşağı yukarı yapmam gerekiyordu bir kaç kez gibi gibi.

En sonunda ürünü s25+ ile takas ettim.

Samsung'un yenilik ve tercihler açısından eleştiriye açık onlarca yanı olsa da deneyim açısından rakipsiz maalesef.

Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi.

Arayüzdeki basit bug'lar dahi nadir yayınlanan güncellemeler ile çözülmüyordu. Resmi hava durumu, temalar gibi uygulamalarda reklam çıkıyordu. Cihazın şebeke çekimi zayıf olsa bile gösterge yüksek gösteriyordu. Kamera donanımsal olarak kaliteli olsa da uzaktaki insan yüzlerine aşırı işleme yapıyordu. Circle to Search özelliğinde bile bug vardı, bir metin seçilip arama yapacağımda, metine ekleme yapmam gerektiğinde klavye çıkmıyordu. Çıkması için aşağı yukarı aşağı yukarı yapmam gerekiyordu bir kaç kez gibi gibi.

En sonunda ürünü s25+ ile takas ettim.

Samsung'un yenilik ve tercihler açısından eleştiriye açık onlarca yanı olsa da deneyim açısından rakipsiz maalesef.
Iphone 16 pro max den geçtim bende honor magic 7 pro ya 6 ay kadar kullandım bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım kendi kaşıntımdan dolayı s25 ultra ile takasladım üstüne para verip ama 2 ay kullanıp sattım dediğim nedenlerden dolayı. Muhtemelen tekrar ıphone na geçiş yapıcam

Iphone 16 pro max den geçtim bende honor magic 7 pro ya 6 ay kadar kullandım bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım kendi kaşıntımdan dolayı s25 ultra ile takasladım üstüne para verip ama 2 ay kullanıp sattım dediğim nedenlerden dolayı. Muhtemelen tekrar ıphone na geçiş yapıcam
Hocam bu da ayrı bir durum çünkü şuan Türkiye'deki cihazlarda yazılım seviyesinde farklılıklar bulunuyor.

Ben HB üzerinden sıfır olarak aldım Kanada versiyonu geldi. Ayarlarda bazı farklılıklar vardı, pil sayacı gibi eklentiler yoktu ve güncelleme takvimi TUR kodlu cihazlardan farklıydı gibi gibi...

Batarya, ekran, hoparlör ve ısınma anlamında çok iyi bir cihazdı ama yeterli deneyimi sunamadı benim için maalesef.

para varsa iphone cidden, yoksa samsung, farklılık olsun diyen varsa belki nothing :kekw: ama o paralara çıkınca baz iphone alınır geçilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri