35K-40K gaming pc hazır var mı 32gb ram intel ekran kartı olmayan

Ömürr

80+
Reaksiyon skoru
1
Çok bir bilgim yok o yüzden konuyu açtım

cs2 valo lol gow forza serisi (6yıda oynamak istiyorum) böyle oyunlar ayrıca after effects 2020de kullanıyorum

sonrada alabilirim çok bilemiyorum kampanya yakalamaya çalışıyorum hazır sistem

kampanyalı hazır sistemler hangi sitelerden bulabilirim her gün bakayım

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE SELAM ALEYKÜM REİSİM BENDE AYNI SENİN KULLANDIĞIN OYUN VE PROGRAMLARI KULLANIYORUM HATTA AFTER AFFECTİ 2 YILA AŞKINDIR KULLANIYORUM ŞÖYLE Bİ PARANTEZ AÇMAK İSTERİM Kİ ŞUAN PİYASADA Kİ EN İYİ AMD İŞLEMCİ BİLE İNTEL KADAR OLAMIYOR EDİT İÇİN DİYORUM BUNU VE İNTELLERDE OYUNDA AMD KADAR İYİ DEĞİL BİR ARA 2 TANE SİSTEM DİZMEYİ DÜŞÜNDÜM O DERECEDE ARALARINDA FARK VAR GÜNCEL SİSTEMDE İ5-14400F VAR VE DDR4 32 GB RAM VAR AFTER AFFFECTE ÇOKLU PROJE VE 3D PROJELERE KULLANIP ÜSTÜNEDE YAYIN AÇMAMA RAĞMEN ASLA DONMA YADA DROP YEMİYORUM AMA AMD ADINA AYNI ŞEYİ DİYEMEM OYUN KONUSUNA GELECEK OLURSAK AMD OYUNDA ÇOK İYİ BEN RYZEN 5 5600X GİBİ BİR İŞLEMCİDE 500-600 FPS RAHAT GORUYORDUM ŞUANKİ SİSTEMDE 300 GÖRDÜĞÜM BİLE MUAMMA SÖZDE İ5-14400F DAHA İYİ 5600X'TEN AMA NERDE DİYECEĞİM O Kİ BANA GÖRE SİSTEMDE EKRAN KARTINDAN ÇOK RAM VE İŞLEMCİYE ÖNEM GÖSTERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM GERİSİ SENİN GÖZ ZEVKİNE VE EKRAN KARTI ADINA VERDİĞİN PARAYA BAĞLI

ÖNCELİKLE SELAM ALEYKÜM REİSİM BENDE AYNI SENİN KULLANDIĞIN OYUN VE PROGRAMLARI KULLANIYORUM HATTA AFTER AFFECTİ 2 YILA AŞKINDIR KULLANIYORUM ŞÖYLE Bİ PARANTEZ AÇMAK İSTERİM Kİ ŞUAN PİYASADA Kİ EN İYİ AMD İŞLEMCİ BİLE İNTEL KADAR OLAMIYOR EDİT İÇİN DİYORUM BUNU VE İNTELLERDE OYUNDA AMD KADAR İYİ DEĞİL BİR ARA 2 TANE SİSTEM DİZMEYİ DÜŞÜNDÜM O DERECEDE ARALARINDA FARK VAR GÜNCEL SİSTEMDE İ5-14400F VAR VE DDR4 32 GB RAM VAR AFTER AFFFECTE ÇOKLU PROJE VE 3D PROJELERE KULLANIP ÜSTÜNEDE YAYIN AÇMAMA RAĞMEN ASLA DONMA YADA DROP YEMİYORUM AMA AMD ADINA AYNI ŞEYİ DİYEMEM OYUN KONUSUNA GELECEK OLURSAK AMD OYUNDA ÇOK İYİ BEN RYZEN 5 5600X GİBİ BİR İŞLEMCİDE 500-600 FPS RAHAT GORUYORDUM ŞUANKİ SİSTEMDE 300 GÖRDÜĞÜM BİLE MUAMMA SÖZDE İ5-14400F DAHA İYİ 5600X'TEN AMA NERDE DİYECEĞİM O Kİ BANA GÖRE SİSTEMDE EKRAN KARTINDAN ÇOK RAM VE İŞLEMCİYE ÖNEM GÖSTERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM GERİSİ SENİN GÖZ ZEVKİNE VE EKRAN KARTI ADINA VERDİĞİN PARAYA BAĞLI
şu an i310100f kullanıyorum after effetcde o kadar sorun yaşamıyorum ama amd işlemci almayı düşünüyorum yani öyle bir kasa düşünüyorum ram ve işlemciye önem vericem tabi ama ekran kartıda düşük kalmasını istemem intel ekran kartlarını o kadar duymadığım için ön yargılıyım hayatta almam sağol yorumun için dikkate alıcam umarım ki zaten after efffecte hardcore şeyler yapmıyorum benim için oyun bir tık ön planda hikayeli oyunlarda elden ringde gowlarda rdr2de felan sabit 60 70 almak sabit 60 fps bana yeter zaten illaki fps oyunlada 250+ görürüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu an i310100f kullanıyorum after effetcde o kadar sorun yaşamıyorum ama amd işlemci almayı düşünüyorum yani öyle bir kasa düşünüyorum ram ve işlemciye önem vericem tabi ama ekran kartıda düşük kalmasını istemem intel ekran kartlarını o kadar duymadığım için ön yargılıyım hayatta almam sağol yorumun için dikkate alıcam umarım ki zaten after efffecte hardcore şeyler yapmıyorum benim için oyun bir tık ön planda hikayeli oyunlarda elden ringde gowlarda rdr2de felan sabit 60 70 almak amacım sabit 60 fps bana yeter zaten illaki fps oyunlada 250+ görürüm

şu an i310100f kullanıyorum after effetcde o kadar sorun yaşamıyorum ama amd işlemci almayı düşünüyorum yani öyle bir kasa düşünüyorum ram ve işlemciye önem vericem tabi ama ekran kartıda düşük kalmasını istemem intel ekran kartlarını o kadar duymadığım için ön yargılıyım hayatta almam sağol yorumun için dikkate alıcam umarım ki zaten after efffecte hardcore şeyler yapmıyorum benim için oyun bir tık ön planda hikayeli oyunlarda elden ringde gowlarda rdr2de felan sabit 60 70 almak sabit 60 fps bana yeter zaten illaki fps oyunlada 250+ görürüm
MONITORUN FHD MI YOKSA DAHA YÜKSEK BİŞEY Mİ ?

32gb ram istiyorsan ddr4 toplaman gerekir bu bütçeye veya ekran kartını 2.el alırsın. Alabileceğin 5060,7500fli bir kasa olur

MONITORUN FHD MI YOKSA DAHA YÜKSEK BİŞEY Mİ ?
çok bilmiyorum ama gameboosterin 180hz monitörü

32gb ram istiyorsan ddr4 toplaman gerekir bu bütçeye veya ekran kartını 2.el alırsın. Alabileceğin 5060,7500fli bir kasa olur
ekran kartı 2.el alınınca kötü olmuyomu ilk test mi yaptırırmam lazım sahibine

Sıcaklığına bakman gerekir

Sıcaklığına bakman gerekir
benim yapay zeka ile kendi topladığım pc şöyleydi

• CPU: Ryzen 5 5500
  • GPU: RX 6500 XT
  • RAM: 16GB DDR4
  • SSD: 500GB
  • PSU: 550W
  • Fan: Deepcool

tek tek alıp takıcaktım arkadaşım dedi kampanyalı hazır kasa al daha iyi şu anda burdayım fanı felan bulamamıştım daha

çok bilmiyorum ama gameboosterin 180hz monitörü

ekran kartı 2.el alınınca kötü olmuyomu ilk test mi yaptırırmam lazım sahibine
EN MANTIKLI KARAR 5060 OLUR BÜTÇEM VAR DERSENDE 5070 Tİ 16 GB ALIP KEYFİNE BAKARSIN

tek tek alıp takıcaktım arkadaşım dedi kampanyalı hazır kasa al daha iyi şu anda burdayım fanı felan bulamamıştım daha
YAPAY ZEKAYA PEK GÜVENME

EN MANTIKLI KARAR 5060 OLUR BÜTÇEM VAR DERSENDE 5070 Tİ 16 GB ALIP KEYFİNE BAKARSIN

YAPAY ZEKAYA PEK GÜVENME
5060 bir de AMD Ryzen 5 7500F alın diyosanız ben bi bakıcam 16x16 gb ram istiyorum çok mu gelir acaba artık oyunlar min 16gb ram istiyor

bir de m2 ile normal 2.5inç ssd arasındaki fark ne 2.5inç daha uygun geliyo sanki beni bi yönlendirir misiniz

Rezil bi sistem önermiş. Enucuzsistem.com dan bakabilirsin 5060lı sistemlere

5060 bir de AMD Ryzen 5 7500F alın diyosanız ben bi bakıcam 16x16 gb ram istiyorum çok mu gelir acaba artık oyunlar min 16gb ram istiyor

bir de m2 ile normal 2.5inç ssd arasındaki fark ne 2.5inç daha uygun geliyo sanki beni bi yönlendirir misiniz
Eğer oyun için alacaksan 16gb ram almanı öneririm bütçe arttiramiyorsan

Rezil bi sistem önermiş. Enucuzsistem.com dan bakabilirsin 5060lı sistemlere

Eğer oyun için alacaksan 16gb ram almanı öneririm bütçe arttiramiyorsan
oyunlar için alıcam ya forza 6 mesela baya oynamak istiyorum bundan sonraki oyunlarda min 16 gb ram isticek 32gblı sistemin parası fazla mı gelir bütçe max 40k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri