❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

Şu yeni veya çok az mesajı olan üyelerin her seferinde sıcak fırsatlara boş konu açması öyle böyle yarmıyor gerçekten... Bir kere farklı bir şey çıksa da sevinsek :D
1777290675470.webp

Hocam burada yeni olduğumuz forumlarda yeni olduğumuz anlamına gelmiyor. Kaldı ki bu konudan görüp ürünü alabilen bir arkadaş da oldu mesajların hepsini okursanız görürsünüz. Boş konu açtığımı düşündüğünüz için değil ürünü alamadığınızdan yarılmış olabilirsiniz, geçmiş olsun.

Hocam Corsair MP600 Pro NH, Kingston KC3000 veya Kioxia Exceria PRO önerebilirim. 3üde aynı ssd ucuz olanı hangisiyse alabilirsiniz.
CORSAIR MP600 PRO NH aldım kc3000 ile kontrolcüsü filan aynıymış :) birde ENERMAX ESC001-R soğutucu aldım toplam 8300e denk geldi :D teşekkür ederim önceki aldığımı iptal ediyorum

CORSAIR MP600 PRO NH aldım kc3000 ile kontrolcüsü filan aynıymış :) birde ENERMAX ESC001-R soğutucu aldım toplam 8300e denk geldi :D teşekkür ederim önceki aldığımı iptal ediyorum
söyledim zaten o attığım 3 ssd birebir aynı.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: swan
Alıntıyı görüntüle
Hocam burada yeni olduğumuz forumlarda yeni olduğumuz anlamına gelmiyor. Kaldı ki bu konudan görüp ürünü alabilen bir arkadaş da oldu mesajların hepsini okursanız görürsünüz. Boş konu açtığımı düşündüğünüz için değil ürünü alamadığınızdan yarılmış olabilirsiniz, geçmiş olsun.
Hatayı kendinizde aramak yerine bütün ihaleyi bana yıkmanız gerçekten inanılmaz hocam, özrünüz kabahatinizden büyük. Açtığınız ürün tek stoklu ve Amazon depo satıcısına ait bir ürün. Muhtemelen bilmiyorsunuzdur ben size daha detaylı açıklayayım sizin paylaştığınız üründe olduğu gibi "depo ürünlerinin" paylaşıldığı Amazon depo konusu var. Bunun da sebebi zaten ürünler tek stoklu olduğu için 1 kişi alabiliyor (o alan 1 kişi de forumdan mı değil mi meçhul) her depo ürünü için boşu boşuna foruma konu açılmasın ve sıcak fırsatlar kategorisi kirlenmesin diye. O konuya gidip bir göz atarsanız zaten çok fazla ürün paylaşmışımdır. Konuyu oraya açmak yerine hem buraya açılmasını belirttiğim hem de konu açıldığı zaman zaten ürünün stoğunu bittiğini belirttiğim için, ürünü alamadığımdan dolayı böyle yazdığım tespitini nereden anladınız bilmiyorum. Neyse canınız sağ olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri