17-18k tl civarıHayırlı günler yeni çıkardığım bu skinin değeri nedir? fazla anlamadığım için sormak istedim.
360 dolar steam 500 civarıHayırlı günler yeni çıkardığım bu skinin değeri nedir? fazla anlamadığım için sormak istedim.
float çok düşük daha fazla etmez mi?17-18k tl civarı
cs floatta aynı floatta bu fiyatlara satanlar vardı 0008-0009 floattafloat çok düşük daha fazla etmez mi?
tmm dır teşekkür ederim.cs floatta aynı floatta bu fiyatlara satanlar vardı 0008-0009 floatta
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
valve'nin en büyük piyasası burda zaten milyar dolarlar dönüyorBunlar satılabiliyor mu ya bu csdeki bıçak skin fantazisini çözemedim bu paralar niye veriliyor![]()
satıldığı için, mesala valoda bıçak animasyonları falan daha iyi diyorlarda bıçağı satamıyorsun ve ya hesabı satarken değeri 4 5 kat düşüyor, cs deyse direk istediğin skini satabilirsin. fiyatı da 100 den max 70 80 e düşüyor geneldeBunlar satılabiliyor mu ya bu csdeki bıçak skin fantazisini çözemedim bu paralar niye veriliyor![]()
Gerçek ederi bu çünkü yani oyuncuların belirlediği fiyatfloat çok düşük daha fazla etmez mi?
hangi siteden direk çekilebilir. satsakAynı bıçağı geçen 16-17kya sattım bu civarlarındadır
Csfloat kullanıyorum benhangi siteden direk çekilebilir. satsak