OLED Geçiş önerileri

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Bütçe
2543
Kısaca 3a oyunlar ve içerik tüketimi yapıyorum.
Monitörüm AOC Q27G4ZR çok memnunum ama olede geçmeyi düşünüyorum.
Aklımda spesifik modeller olsada görüşlerinizi merak ettiğimden konu açıyorum
27" 2K, 27" 4K ve 32" 4k geçişi için şöyle
2k için 25 civarı 4k için 43 civarı
Siz olsanız hangi çözünürlük ve büyüklüğü seçersiniz? Bütçem dahilinde model önerilerinizi de bekliyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

4k 32" için ne düşünüyorsun hocam? aklımdaki modellerden biri senin monitörün bu arada.

Kendimde kullaniyorum ekran cam ama onun dışında mükemmel

4k 32" için ne düşünüyorsun hocam? aklımdaki modellerden biri senin monitörün bu arada.
Bence 4k saçma 5070 7800x3d ile 2k gayet yeterli performans veriyor 240hz alıp 120 fps ler sana sıkıntı yapmaz ise duşunebilirsin ama bf6 da 2k 200 220 fps lerde geyat akıcı 4k alsam bu fps in yarısını falan alıcam gereksiz kısaca bana göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence 4k saçma 5070 7800x3d ile 2k gayet yeterli performans veriyor 240hz alıp 120 fps ler sana sıkıntı yapmaz ise duşunebilirsin ama bf6 da 2k 200 220 fps lerde geyat akıcı 4k alsam bu fps in yarısını falan alıcam gereksiz kısaca bana göre
27 inch 1080p biraz flu kalıyor bu arada cs de denemiştim garip gelmişti

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG

Kendimde kullaniyorum ekran cam ama onun dışında mükemmel
Bende de bunun 2. nesil olanı var bende aşırı memnunum 1 ay oldu alalı.

• Beğen
tayfunns hocamın eski yorumlarına bakıp bakıp duruyorum ya çok para veriyoruz :/
Bu modelle alakalı içerik yok denecek kadar az. Ama fotoğraflardan anlaşıldığı üzere semi glossy qd oled yüzeyine sahip olduğu çok belli. 360p videodan aldım anca bu kadar oldu. Gen 3 panel kullanıyor. Samsung g5 gibi kırpık bir model.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

AQDMG nin ikinci nesil olanından bahsediyorsunuz AQDMES farklı sizin monitörle alakası yok.

tayfunns hocamın eski yorumlarına bakıp bakıp duruyorum ya çok para veriyoruz :/
Fiyattan yakınıyorsan bunu alabilirsin. 3.nesil Glossy QD-OLED. Ama bunun parlaklığı normal qd oledden düşük. %100 parlaklıkta kullanmıyorsan ucuza 3.nesil oled alıyorsun.

Q27G4ZR yi de sizin önerizle aldım her seferinde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 32 4k ve 27 2k için gerçekten değer mi emin olamıyorum. Sistem upgrade etmeyi planlamıyorum. Kartım 2k için yeterince güçlü 4k teknolojisiz biraz can sıkıcı oluyor. 240hz i verimli kullanamamak ve verdiğim paranın hakkını alamamaktan korktuğum için 2k 27 ye yakınım öneriniz için teşekkür ederim.
4k 32 bana gerçekten konfor katmayacaksa 27 2k olarak seçim yapacağım.
AQDMG nin ikinci nesil olanından bahsediyorsunuz AQDMES farklı sizin monitörle alakası yok.

Fiyattan yakınıyorsan bunu alabilirsin. 3.nesil Glossy QD-OLED. Ama bunun parlaklığı normal qd oledden düşük. %100 parlaklıkta kullanmıyorsan ucuza 3.nesil oled alıyorsun.

Q27G4ZR yi de sizin önerizle aldım her seferinde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 32 4k ve 27 2k için gerçekten değer mi emin olamıyorum. Sistem upgrade etmeyi planlamıyorum. Kartım 2k için yeterince güçlü 4k teknolojisiz biraz can sıkıcı oluyor. 240hz i verimli kullanamamak ve verdiğim paranın hakkını alamamaktan korktuğum için 2k 27 ye yakınım öneriniz için teşekkür ederim.
4k 32 bana gerçekten konfor katmayacaksa 27 2k olarak seçim yapacağım.
F/P olarak GO27Q24 mantıklı. 27 ve 32'' seçeneklerde paylaşayım. XG32UCWG 3.nesil MLA Trueblack Glossy Woled, MO27U2 4.nesil Glossy QD-OLED

Bence sizin sisteme 4k yakışır. Ama 4k almak sizi zora sokacaksa gigabyte go27q24 alabilirsiniz bütçenizi sarsmaz ve oled keyfi yaşatır.

Ben hem 4k, hem de 2k oled kullanıyorum 4k olanı tercih ederim. Bu yüzden önerim 4k olur.

• Beğen
bankayı aramalıyım :) teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
F/P olarak GO27Q24 mantıklı. 27 ve 32'' seçeneklerde paylaşayım. XG32UCWG 3.nesil MLA Trueblack Glossy Woled, MO27U2 4.nesil Glossy QD-OLED

Bence sizin sisteme 4k yakışır. Ama 4k almak sizi zora sokacaksa gigabyte go27q24 alabilirsiniz bütçenizi sarsmaz ve oled keyfi yaşatır.

Ben hem 4k, hem de 2k oled kullanıyorum 4k olanı tercih ederim. Bu yüzden önerim 4k olur.

30k butce ile 7800x3d 6800xt sistem icin 2k monitor bakiyorum oneriniz yine bu monitormudur?

4K almaya karar verdim ama 27 ve 32 arasında deneyim bakımından neler farklıdır?

Geri