Yardım Hangi X870E anakartı seçmeliyim?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,862

Ekran kartı

Thermaltake Tower 600 Future Dust Kasa

Veya

Hyte Y70 Mor Kasa

X870E Proart

X870E H Miku Edition

X870E E Rog Strix

X870E Carbon

X870E Taichi

Bu 5 Anakart arasında gidip geliyorum.

Hobi amaçlı oyun yapımı video editleme render vs gibi şeylerle uğraşacağım genel olarak üzerine elektro gitar ve ses kartıda almayı düşünüyorum şuanlık yetiyor gibi gözüküyor ama Ram slotlarını fulluyeceğim ve extra olarak m2 slotlarınıda fullemeyi düşünüyorum parazitlenme vs yapmaması lazım tam takır çalışıyor olması önemli.

mor kasalar gözüme hoş geldiği için beyaz siyah mor tarzı şeylerle uğraşmak istemiyorum direkt anakartı rami sıvı soğutmayı siyaha çevireceğim hali hazırda ekran kartı değişmek istediğim içinde bir bahane oldu bana beyaz hem çok toz tutuyor hemde pek emin mutlu etmiyor beni yorumlarınızı bekliyorum.

X870E carbon gibi bir seçenek varken alma durumunda, başkasına bakmazdım. Carbon çok sağlam diye hatırlıyorum hemde x870e. Diğerleriyle karşılaştırılsın ama carbon tomahawklardan falan çok daha iyi

Mor kasada anime güzel durar
H değilde E versiyonu olsa alırdım bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X870E carbon gibi bir seçenek varken alma durumunda, başkasına bakmazdım. Carbon çok sağlam diye hatırlıyorum hemde x870e. Diğerleriyle karşılaştırılsın ama carbon tomahawklardan falan çok daha iyi
Pcie dağılımı çok kötü carbonun favori anakartım olmasına rağmen 4-5 farklı anakart bakıyorum

TAICHI = ROG - E = CARBON > PROART ≥ HATSUNE MIKU

genel olarak böyle diyebilirim Taichi çok iyi de işlemci olayları sıkıntılı biraz

Ekstra alternatif olarak sunada bakabilirsin 3 tane gen5 avantajı var Taichi Rog ve carbon anakartların yanına girer sıralamaya koycaksam.

@ANtiQ08
Şuan ki anakartım zaten x870 aorus beyazı var siyaha geçmek istiyorum herhangi bir problemim yok ama başka bir anakart denemek isterim açıkçası

Şuan ki anakartım zaten x870 aorus beyazı var siyaha geçmek istiyorum herhangi bir problemim yok ama başka bir anakart denemek isterim açıkçası
x870 aorus elite gayet dolu bi anakart hocam, renkten dolayı anakart değişikliğini de ilk defa görüyorum :D
size godlike yakışır :D

Edit: şu colorful anakart, Türkiye gelse bunu önerirdim

x870 aorus elite gayet dolu bi anakart hocam, renkten dolayı anakart değişikliğini de ilk defa görüyorum :D

Valla anakart çok güzel hocam keşke gelse doludurda yüksek ihtimalle

Mor siyah beyaz sistem olur diyorsanız ona göre deneyeyim 😂😂😂

Valla anakart çok güzel hocam keşke gelse doludurda yüksek ihtimalle

Mor siyah beyaz sistem olur diyorsanız ona göre deneyeyim 😂😂😂
mor değil de siyah beyaz yapın sistemi güzel durur. bana kalırsa am6 veya intel yeni işlemciler iyi olursa o zaman geçiş yapın. tabii para bolsa bilemiyorum :D

Carbooooon

mor değil de siyah beyaz yapın sistemi güzel durur. bana kalırsa am6 veya intel yeni işlemciler iyi olursa o zaman geçiş yapın. tabii para bolsa bilemiyorum :D
Kasayı mor yapmak istiyorum beyaz zaten şuan ki sistem 9070xt geçeceğim Taichi düşünüyorum ondada mor kasa bulursam alıcam

Nfs olan mı 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri