Kasa modeliniz nedir zaten 5070 gibi güçlü bir kartta 2 fanlı tasarım olduğundan 70 altı biraz zor 85 i geçmesin yeterRTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?
kasada msi 4 fanlı bir kasa yeni aldımKasa modeliniz nedir zaten 5070 gibi güçlü bir kartta 2 fanlı tasarım olduğundan 70 altı biraz zor 85 i geçmesin yeter
En son ne zaman termal macun değişimi yaptınız?RTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?
daha bugün geldi kartEn son ne zaman termal macun değişimi yaptınız?
normal hava akışını düzeltirsen daha da düşer kasa içi foto atar mısın
Yine de ekran kartları raflarda, depolarda uzun süre beklediği için kuruma ihtimali var.daha bugün geldi kart
Altta kasana baktım normalde kolay kolay oyunda 75 i geçmemeli oda sıcaklığını 23 olarak baz aldım işlemci oyundayken max kaç dereceye çıkıyorkasada msi 4 fanlı bir kasa yeni aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir sorun olurmu kartımın bu sıcaklığı?
Hocam hotspot sıcaklığı kaç oluyor. Orası daha da önemli.RTX 5070 MSI Ventus 2X OC ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 78 derecelere kadar çıktığını görüyorum, Steam'in kendi display seçeneğinden görüyorum bu sıcaklıklar normal mi bir sıkıntı olur mu?