🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR W 27999 TL

30k civarına glossy tandem aqwmg almak yerine bunu almakta mantık var mıdır panel lottery dışında?
Bu yazdığın ürünün kronik sorunu var, reddit gibi ortamlarda kullanıcı yorumlarına xg27aqwmg banding yazarsan kullanıcı şikayetlerini görebilirsin.
Ör:
xg27aqwmg-banding-goes-away-v0-myjzhv3vdvmg1.webp
jbc4cl1pjplg1.webp
ive-learned-to-live-with-xg27aqwmg-banding-v0-0ys0tpi7btlg1.webp
Beni bozmaz diyen adam zaten niye tandem alsın :)

idefixte Gen2 yazıyor.
XG27AQDMG modelinin yenisi bu, bu yüzden ASUS buna gen 2 diyor. Eskiden R olmayan XG27AQDMG diye bir model vardı. Onu güncelledi gen 2 dedi. Farkı da farklı bir kaplama kullanması ve yakınlık sensörü eklenmesi. Eski Xg27aqdmg de bu özellikler yoktu. Gen 3 model normalde bu gen 2 eski 2024 çıkışlı model ile alakalı.

30k civarına glossy tandem aqwmg almak yerine bunu almakta mantık var mıdır panel lottery dışında?
Daha az banding harici avantajı yok. Diğer konularda renk, parlaklık, ömür vs geride.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi fiyat tabii ki alınır
Çok iyi fiyat değil çıktığından beri bu fiyatlarda zaten. Hatta bir tık daha ucuzdu pahalanmış.

Bu monitör mü daha iyi MSI MAG 271QPX E2 mi daha iyi sence? @Tayfunns

Bende bir süre araştırıyorum, 5070 ekran kartımı ram fiyatları yüzünden ryzen 5 5600 ile kullanmak zorunda kaldım. Elime bir miktar nakit ulaştı ve sistemi yükseltmek ve oled almak arasında kaldım ve kesinlikle oled deneyimine yatırmaya karar verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynısını bende yaptım 5070 ve 7500f vardı 9800x3d güncellemesi yapmak yerine oled aldım şu an kenarda duruyor ips monitörle devam ediyorum.

Odanın aldığı ışığı yönetebiliyosan, ekranı temizlerken ekstra dikkat edeceksen, mikro çiziklere ve bir tık daha kötü text fringinge aldırış etmeyeceksen MSI daha iyi.
Işığı yönetebiliyorum o konuda sıkıntı yok blackout perde kullanıyorum. Diğer dediklerini tam anlayamadım tam olarak ne gibi farklar var? İkisini de alıp test mi etsem karar veremedim

Işığı yönetebiliyorum o konuda sıkıntı yok blackout perde kullanıyorum. Diğer dediklerini tam anlayamadım tam olarak ne gibi farklar var? İkisini de alıp test mi etsem karar veremedim
Hocam QD oledlerde çok dikkatli temizlesen bile mikro seviyede çizikler oluyor fakat genelde telefon flaşı tutmadığın sürece görünen şeyler değiller. Fringing olayı ise OLEDlerde genel olarak yazılar daha kötü görünür ama WOLEDlerde bir nebze daha iyi deniyor.

Hocam QD oledlerde çok dikkatli temizlesen bile mikro seviyede çizikler oluyor fakat genelde telefon flaşı tutmadığın sürece görünen şeyler değiller. Fringing olayı ise OLEDlerde genel olarak yazılar daha kötü görünür ama WOLEDlerde bir nebze daha iyi deniyor.
Anladım monitör konusunda bilgim sıfır valla öğrenmeye çalışıyorum teşekkürler, teknik açıdan hangisi daha iyi peki? Yani 27-28k nın karşılığını hangisi daha iyi veriyor?

Alınır mı dostlar? Asus ROG öneriniz varsa alabilirim, Yorumlarımı paylaşırım sizlerle.

Anladım monitör konusunda bilgim sıfır valla öğrenmeye çalışıyorum teşekkürler, teknik açıdan hangisi daha iyi peki? Yani 27-28k nın karşılığını hangisi daha iyi veriyor?
Artıları eksileri var ikisinin de kişisel tercih yani. QD bazı insanlarda baş ağrısı yapabiliyor, öyle bir durum yoksa QD tercih ederdim şahsen. Denemeden bilmek zor o yüzden Amazon gibi iade politikası iyi olan bir yerden almak önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri