arda505
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Sordum yanıt bekliyorum görseli eklerim.Çok geniş bir koltuk rahatsız etmez gibi geldi
Sordum yanıt bekliyorum görseli eklerim.Çok geniş bir koltuk rahatsız etmez gibi geldi
File arkalık daha rahat, geçmişte bürosit file 7 kullandım iyi dayandı amortisörü yıllar sonra bozuldu. Oturakta ise file tercih etmiyorum döşeme kumaş süngerlere göre oturumu daha gergin sert olduğundan.Ne yapayım sizce titanseat throne mu yoksa karr office mostar mı
Günde 2~8 saat ne kadar değer bilemedim titanseat throne ya da karr mostar arasından tercihimi alacağımda yapacağım galibaFile arkalık daha rahat, geçmişte bürosit file 7 kullandım iyi dayandı amortisörü yıllar sonra bozuldu. Oturakta ise file tercih etmiyorum döşeme kumaş süngerlere göre oturumu daha gergin sert olduğundan.
Oyuncu koltukları omurga eğrisine uygun uyumlu değiller, bel yastığı ile birlikte satılıyorlar. Geçmişte eski dxracer tank ve king modellerini kullanmıştım güncellediler sonradan bu modelleride, hiçbir türlü rahat edemediğimden sattım.
Ofis koltukları kadar ergonomik ve rahat değiller bunu deneyimledikten sonra net gördüm, daha dayanıklı izlenim veriyorlar sağlamlık açısından ama saatler boyu uzun süre oturamayınca bir anlam ifade etmiyor.
Dediğim anlattığım gibi ikisinin de dezavantajları mevcut karar sıkıntılı ikisini de almazdım, bütçeyi arttırmak gerekiyor veya olumsuzlukları ortada mecburen göze alıp seçim yapacaksın.Günde 2~8 saat ne kadar değer bilemedim titanseat throne ya da karr mostar arasından tercihimi alacağımda yapacağım galiba