teşekkürler, 5700x3d ile 5800x3d arasında çokda fark yok zaten. oda olur, ama aklımda bir soru var, bu forumda bazı kişiler bios güncellemesi yapıldığı zaman kullanılabilir dediğinio gördüm. yorumlarda ona katılanlar fazlaydı.5700x3d den fazlasını önermem o anakarta, giriş seviye çünkü
Anakart aşırı güçlü değil çünkü giriş seviyesinde bütçeniz ne kadar acabasistemimde 4060, 5 5600 ve b450m-k ii var. işlemciyi yükseltmeyi planlıyorumda benim anakart o işlemciyi besleyebilir mi?
5700x3d diğer 5000 serisi işlemcilerden sonra çıktığı için bios güncellemesi yapmak lazım anakartateşekkürler, 5700x3d ile 5800x3d arasında çokda fark yok zaten. oda olur, ama aklımda bir soru var, bu forumda bazı kişiler bios güncellemesi yapıldığı zaman kullanılabilir dediğinio gördüm. yorumlarda ona katılanlar fazlaydı.
bütçem am4de ne olursa, 5 5600 üstü herhangi bir işlemci olur. biriktirmem uzun sürse bile upgrade yapacagım.Anakart aşırı güçlü değil çünkü giriş seviyesinde bütçeniz ne kadar acaba
bios güncellemesinde sorun olmaz hocam, gerekirse yapılır5700x3d diğer 5000 serisi işlemcilerden sonra çıktığı için bios güncellemesi yapmak lazım anakarta
aklıma bi soru takıldı ya bu amd anniversery edition 5800x3d çıkaracakmışda, benim para birikene kadar çıkarsa çıkar, eğer çıkmazsada o işlemci hem bulunmuyor hem bulundumu olmadığı için çok pahalı, 5700x3d hem vrm'mi zorlamayacaksa kazanır zatende onun yanında 15.000tl fiyat bandında bulunabiliyor, %5-10 gibi değişiklikler için 30k vermek istemiyorum 5800e.Anakart aşırı güçlü değil çünkü giriş seviyesinde bütçeniz ne kadar acaba
ne önerirsin hocamVrmler can çekişir şu tarz bir anakart lazım hatta belki direk bu da olabilir
![]()
Maxsun Terminator B550M 3800Mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Maxsun Terminator B550M 3800Mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
verme zaten hocam o 30 k yı al git DDR 5 topla daha iyiaklıma bi soru takıldı ya bu amd anniversery edition 5800x3d çıkaracakmışda, benim para birikene kadar çıkarsa çıkar, eğer çıkmazsada o işlemci hem bulunmuyor hem bulundumu olmadığı için çok pahalı, 5700x3d hem vrm'mi zorlamayacaksa kazanır zatende onun yanında 15.000tl fiyat bandında bulunabiliyor, %5-10 gibi değişiklikler için 30k vermek istemiyorum 5800e.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne önerirsin hocam
30kya ddr5 nerde toplayacam bende zaten ddr4 sistem varverme zaten hocam o 30 k yı al git DDR 5 topla daha iyi
ikinci el sıfır karışık 7.5k ya ram 5kya anakart 6 kya işlemci halledersin ssd yoksa 6kyada ssd halledersin sadece ram ikinci el30kya ddr5 nerde toplayacam bende zaten ddr4 sistem var
5700x3d ile 5800x3d arasında güç tüketimi farkı yok denecek kadar az Aşağıda cinebenchteki grafiği bırakıyorum Alıntı tomshardware.teşekkürler, 5700x3d ile 5800x3d arasında çokda fark yok zaten. oda olur, ama aklımda bir soru var, bu forumda bazı kişiler bios güncellemesi yapıldığı zaman kullanılabilir dediğinio gördüm. yorumlarda ona katılanlar fazlaydı.
rami ikinci el almak ne kadar mantıklı olur kiikinci el sıfır karışık 7.5k ya ram 5kya anakart 6 kya işlemci halledersin ssd yoksa 6kyada ssd halledersin sadece ram ikinci el