❌İndirim Bitti! 13265 TL LENOVO ThinkBook 14 13240H 16 GB 512 SSD 14' IPS

o köle olmasa sıcak fırsatlar ölmüstü 💔✋
Kölesiz cidden bu fırsatlar yakalanamaz. Geliştireyim değiştireyim bi güzel yola koyarsam aklımda var bişiler su anda bana kadar biraz :kekw:

Bilemiyorum. Google yorumlarda olumlu görüş yok denecek kadar az. Hasarlı ürün gönderimi, geç gönderim, sonradan ürünlerin bozulması... . Açıkçası ihtiyacım da yok. Gelirse satarım fakat bu kadar riske değeceğini düşünmüyorum. Sanırım almayacağım.
şimdi şöyle diyeyim dediğine hak veriyorum ama bu laptop apu bakıldığında zaten değeri 15k üstü değil , birde ekran 60 hz al sata gider anca bu cihaz alacak kişide zaten piyasadan haberi pek yoktur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kölesiz cidden bu fırsatlar yakalanamaz. Geliştireyim değiştireyim bi güzel yola koyarsam aklımda var bişiler su anda bana kadar biraz :kekw:
bu arada ben seni sponsor sanmıştım ilk gördüğümde isim yüzünden

şimdi şöyle diyeyim dediğine hak veriyorum ama bu laptop apu bakıldığında zaten değeri 15k üstü değil , birde ekran 60 hz al sata gider anca bu cihaz alacak kişide zaten piyasadan haberi pek yoktur

bu arada ben seni sponsor sanmıştım ilk gördüğümde isim yüzünden
benim 2022 lerde (o zamanlar indirim kaplanı yok) onun yaptığı işin aynısını yapıyodum 1 sene falan yaptım ama sonra vakit bulamadım yapamadım. Şimdi bu kölelerle eğer bi sistem kurabilirsem instagramı tekrar aktifleştirecem :kekw:

O zaman benim için almaya hiç gerek yok. :) Sağolun hocam.

sepete eklemiştim ben 13k dan alabildim nasıl olduysa sorunsuz gelirse bedava fiyat amazon güvencesi olduğundan dolayı içim rahat biraz.

sepete eklemiştim ben 13k dan alabildim nasıl olduysa sorunsuz gelirse bedava fiyat amazon güvencesi olduğundan dolayı içim rahat biraz.
hayırlı olsun o paradan eklediyseniz verebiliyor amazon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri