Cihan karasu
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
işi gücü bırakım forumda mı mesai yapsak acaba al satçı oluruz en kötüanlık oldu geçen hafta nası yolladılar sasırdım
işi gücü bırakım forumda mı mesai yapsak acaba al satçı oluruz en kötüanlık oldu geçen hafta nası yolladılar sasırdım
köle ne hocamKÖLEDEN STOK HABERİ VAR ! STOK GELDİ
ai botköle ne hocam
bizi köleleştiren emperyalist sistemin yeni oyuncağıköle ne hocam
o köle olmasa sıcak fırsatlar ölmüstübizi köleleştiren emperyalist sistemin yeni oyuncağı
herkes köle diyor ama köle olan omu belli değil![]()
dene şansını tablet bile alınmıyor artık o fiyata
Bilemiyorum. Google yorumlarda olumlu görüş yok denecek kadar az. Hasarlı ürün gönderimi, geç gönderim, sonradan ürünlerin bozulması... . Açıkçası ihtiyacım da yok. Gelirse satarım fakat bu kadar riske değeceğini düşünmüyorum. Sanırım almayacağım.techburada bilindik firma sorun olmaz
Kölesiz cidden bu fırsatlar yakalanamaz. Geliştireyim değiştireyim bi güzel yola koyarsam aklımda var bişiler su anda bana kadar birazo köle olmasa sıcak fırsatlar ölmüstü️
şimdi şöyle diyeyim dediğine hak veriyorum ama bu laptop apu bakıldığında zaten değeri 15k üstü değil , birde ekran 60 hz al sata gider anca bu cihaz alacak kişide zaten piyasadan haberi pek yokturBilemiyorum. Google yorumlarda olumlu görüş yok denecek kadar az. Hasarlı ürün gönderimi, geç gönderim, sonradan ürünlerin bozulması... . Açıkçası ihtiyacım da yok. Gelirse satarım fakat bu kadar riske değeceğini düşünmüyorum. Sanırım almayacağım.
bu arada ben seni sponsor sanmıştım ilk gördüğümde isim yüzündenKölesiz cidden bu fırsatlar yakalanamaz. Geliştireyim değiştireyim bi güzel yola koyarsam aklımda var bişiler su anda bana kadar biraz![]()
benim 2022 lerde (o zamanlar indirim kaplanı yok) onun yaptığı işin aynısını yapıyodum 1 sene falan yaptım ama sonra vakit bulamadım yapamadım. Şimdi bu kölelerle eğer bi sistem kurabilirsem instagramı tekrar aktifleştirecemşimdi şöyle diyeyim dediğine hak veriyorum ama bu laptop apu bakıldığında zaten değeri 15k üstü değil , birde ekran 60 hz al sata gider anca bu cihaz alacak kişide zaten piyasadan haberi pek yoktur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada ben seni sponsor sanmıştım ilk gördüğümde isim yüzünden
O zaman benim için almaya hiç gerek yok.şimdi şöyle diyeyim dediğine hak veriyorum ama bu laptop apu bakıldığında zaten değeri 15k üstü değil , birde ekran 60 hz al sata gider anca bu cihaz alacak kişide zaten piyasadan haberi pek yoktur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun o paradan eklediyseniz verebiliyor amazonsepete eklemiştim ben 13k dan alabildim nasıl olduysa sorunsuz gelirse bedava fiyat amazon güvencesi olduğundan dolayı içim rahat biraz.