RTX 4060 Bu Fiyata İyi Mi 9 Taksitle Alınır Mı?

hocam diğer parçaları yazmamışlar büyük ihtimalle çok kötü parçaları seçmişlerdir zaten o yüzden alınmaz bence. illaki 4060 seviyesinde bi kasa alıcam derseniz 2. el bakmanızı tavsiye ederim anakartı rami dahil iyi olan benzer kasayı 2. elde 25e çok rahat bulabilirsiniz. yok illa sıfır olucak dersenizde bütçeyi biraz arttırıp taksitle yada direkt nakit olarak 45 civarına ddr5 bi kasa alın 30dan fazla ddr4 kasaya vermek bence mantıklı değil.

hocam diğer parçaları yazmamışlar büyük ihtimalle çok kötü parçaları seçmişlerdir zaten o yüzden alınmaz bence. illaki 4060 seviyesinde bi kasa alıcam derseniz 2. el bakmanızı tavsiye ederim anakartı rami dahil iyi olan benzer kasayı 2. elde 25e çok rahat bulabilirsiniz. yok illa sıfır olucak dersenizde bütçeyi biraz arttırıp taksitle yada direkt nakit olarak 45 civarına ddr5 bi kasa alın 30dan fazla ddr4 kasaya vermek bence mantıklı değil.
kardeşe alcam hocam,

kendi sitesini kontrol ettim, 29.999. pesin taksitle alınca 32.999

bana da öyle geldi hocam 5050 lerin fiyatı 35k. 4060 daha iyi bi kart 32k. iyi geldi bana.
Bana güzel geldi fiyatı ya hocam. 9 taksit yani alınır bence. Yalnız anakartta 1 tane m2 ssd desteği var. 500 gb sıkıntı olabilir aklınızda olsun.

Biraz yukarı bütçe ile

IMG_4667.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
2. el kasa satanların hepsi saçma sapan fiyat çekiyorlar daha dün 40k ya 3060ti sistem gördüm. Bu tarz kasa 30k civarında b450m ile satılıyor sarı sitede birde onlarda garanti falan da yok. Bence alınabilir sistem.
32k ya sıfır 3050 sistem var hocam

Itopyada 30k ya 5050 var incede 33k ya9060 var git onlari al yeni yapay zeka teknolojileri var en azindan 9060 al rdna4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri