Bu fiyatlara mantıklı bir kasa mı toplamışım

Yorumların için teşekkür ederim kankam. Yazdıklarımın hepsini o fiyatlara aldım ekran kartım kaldı sadece. PSU için youtubetta nebi akgünün videosunu izledim üst segment psu oluyor benim aldığım. 5070ti düşünmüyorum çünkü çok fiyat farkı var. Bu sisteme 5 yıl sonra zaten anakart kasa ve ekran kartı güncellemesi yaparım muhtemelen.
Evet üst segment bir PSU onerdigim daha sessiz bir PSU olduğu için önerdim 5070ti önerdim dlss5den dolayı eğer bütçe yoksa sıkıntı yok 9070xtde yeterli bence anakarti simdi hallet ilerde basın ağrımasın ama bütçe yok diyorsan bu anakarttada kalabilirsin ekran kartı guncellemesinede gerek yok bence yani 9080xt falan çıkarsa olabilir

Evet üst segment bir PSU onerdigim daha sessiz bir PSU olduğu için önerdim 5070ti önerdim dlss5den dolayı eğer bütçe yoksa sıkıntı yok 9070xtde yeterli bence anakarti simdi hallet ilerde basın ağrımasın ama bütçe yok diyorsan bu anakarttada kalabilirsin ekran kartı guncellemesinede gerek yok bence yani 9080xt falan çıkarsa olabilir
Anakartı indirimde görünce almıştım. Güzel bir indirim olursa bütçemi aşırı zorlamayacak 5070ti da seçeneklerim arasında olsun o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane 2k monitör de almak lazım bu sisteme 27 ve 32 inç önerilere de açığım 20kya kadar olabilir fiyatı

Güncelleme : Dünkü indirimde ekran kartını da adım xfx swift rx radeon 9070xt 33.000 TL
Güzel bir sistem oldu bence 😅

31k di dün pahalı kalmış 33
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Ben ilk 33k olduğunda aldım bendeki şansızlıkla stok biter korkusu ile. 31k olduğunda kargoya verilmiş diye iptal de edemedim. Ama yine de uyguna kaliteli bir ekran kartı aldım diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri